Vizitator mcmihai003 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Salut, Intr-un laptop dell d600 se afla circuitul din imagine. In alte versiuni ale placii de baza este pus CY28346, la care cu ajutorul unui pinmode se poate seta FSB-ul de la 100 (default) la 133 (detalii http://www.notebookforums.com/t/185384/overclock-d600-1-6g-to-2-13g-hardware-modification-with-photos). Am incercat acelasi lucru si pe circuitul din imagine, cu nici un rezultat. proccesorul merge tot la frecventa initiala de 1.6Ghz (adica FSB 100). Sunt marcate cu sagetile rosii punctele pe care am incercat sa le unesc cu un rezistor de 1K. M-ar ajuta un datasheet pentru el. thx, Mihai ...am mai cautat...trebuia sa citesc rindul de jos...este ICS950810...thx! Link spre comentariu
Vizitator mcmihai003 Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Salut,Pentru acelasi laptop dell d600:Are un incarcator de 65W, pe care laptopul il vede aprox 5 minute (dupa care intra sa functioneze pe baterie).Deconectez incarcatorul (numai din spate de la laptop, si il las in priza) pentru 5 minute.Dupa ce merge in gol 5 minute, il conectez inapoi la laptop mai merge 5 minute si tot asa cicluri conectare/deconectare....Am desfacut incarcatorul si am conectat un voltmetru pe iesire. In gol tensiunea e undeva la 18.2 volti (conform specificatiilor ar trebui sa fie de 19.5 volti), si dupa conectare la laptop scade (nu brusc ci in timp de aprox 5 minute) la 17.5 volti.Odata deconectat de la laptop, tensiunea isi revine la aprox 18.1 volti, tot in aprox 5 minute (nu brusc).Cu toate cautarile pe net de pina acum am gasit numai cabluri defecte si chipul de recunoastere a incarcatorului.Nu-i nici unul dintre ele: eu am tensiune in conector iar cind incarcatorul e vazut imi spune si ca e de 65W si bateria se incarca.Este intr-adevar tensiunea prea mica ? As putea sa o cresc ? Sau aceste simptome indica altceva ?Incarcatorul este de tip PA-12.Thx,Mihai Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum