corneillus Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Salutare colegi. detin un mixer behringer model MX2004A la care nu am alimentator. din ce am gasit pe net se alimenteaza la 20V alternativ simetric. l.am probat pe un traf micut de 2x18 V si functioneaza doar ca nu avea puterea necesara traful. are cineva modelul respectiv si poate sa imi spuna ce putere trebuie sa aiba traful sau curentul minim pentru o functionare in parametrii? multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Descarca schema de aici. Ultima fisa e cu sursa +17V -17V http://elektrotanya.com/behringer_mx200 ... nload.html Din ce am vazut intr-un astfel de mixer, ar trebui un transformator de 2 x 20V/300mA deci cam de 12W. Preferabil toroidal, fiindca are scapari magnetice mai mici. Link spre comentariu
George Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Trebuie sa fie de 2 x 19,5 V c.a. / 1200 mA. Link spre comentariu
corneillus Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 gata, m-am lamurit.... multumesc foarte mult. deci cam 50 w ar trebui sa aiba alimentatorul. in privinta scaparilor magnetice nu se pune problema deoarece o sa il pun intr-o cutiuta in afara mixerului. stima. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Exemplul meu se referea la un transformator montat in mixer, dar nici nu se compara aparatul vazut de mine cu cel pe care il ai.Ala era o jucarie pe langa asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum