Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cutie subwofere mnc fiber de 10 toli pt camera

madalin85

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• laur_77

3

• madalin85

3

• Shambala

1

• CBI

1

Top autori în acest subiect

Pt.140L : 520 X 850 X 320--tub bass-reflex-d=100mm/L=105mm--pt. muzicaPt.200L : 590 X 950 X 360--....................-d=100mm/L=55mm --pt. filmeAsta ca sa se pastreze proportiile care anuleaza undele create in interior.

Link spre comentariu

Pt.140L : 520 X 850 X 320--tub bass-reflex-d=100mm/L=105mm--pt. muzica

Pt.200L : 590 X 950 X 360--....................-d=100mm/L=55mm --pt. filme

Asta ca sa se pastreze proportiile care anuleaza undele create in interior.

Incintele cu dimensiunile acestea sun calculate pt. un difuzor! Daca nu faci 2 incinte separate pt. fiecare , atunci volumul va fi dublu si DA , difuzoarele in acel caz se vor lega in paralel pt. a obtine 4ohm! {In serie ar fi 16ohm si pt. a fi atacate destul amplificatorul trebuie alimentat dintr-o tensiune destul de mare...}

Pt. 300L (amindoua in aceeasi incinta)--410 X 670 X 1100--(B.R.-2x100mm--diam/105mm--lungime)

Link spre comentariu

ma puteti ajuta cu constructia unei cutii ptr ele? atasez si specificatiile date de producator http://imageshack.us/f/35/7god.png/

difuzoarele sunt auto si sunt de incinta inchisa,un 45-50L pt fiecare este de ajuns

daca vrei sa bubuie ca toate alea si sa sperii vecinii poti face si bas reflex,70L pt fiecare si acord la frecventa de rezonanta(34hz)

volumul se calculeaza cum ai invatat la scoala,Lxlxh,pt tub poti folosi teava de apa de 75mm exterior,3 bucati de 12cm lungime(pt 2 buc in aceeasi incinta si 140L )

pt amplificare folosesti ori un amplif cu 2 canale cu semnal mono ori unul singur capabil sa suporte 4 ohmi

te rog pe viitor citeste regulamentul forumului si pune titlu corespunzator subietului deschis,daca pun toti HEEELLPPP ,AJUTORRR se alege praful

Link spre comentariu

Daca ai 2 dif. indentice de 8 ohmi, nu ai cum face sa obtii cu ele o incinta tot de 8 ohmi. Legate in paralel => 4 ohmi.

acum am vazut si eu,mnc fiber extension sunt 2 modele,4 si 8 ohmi,eu le am pe cele de 4 ohmi
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări