cearda Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 As dori sa stiu daca se poate adauga un HDD SATA 3 la un laptop si sa il alimentez cu 12v dintr-o sursa externa iar de pe cei 5V de la laptop sa alimentez un releu?In momentul cand ai dam shut-down din sistem releul va taia cei 12v care vin pe hdd de la sursa externa.Asta ar vrea sa fie o alternativa pentru cei care vor sa aiba viteza mai mare la laptop si nu vor sa dea atatia bani pe SSD s-au nu-si pot permite. Va multumesc. Link spre comentariu
DREDD Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Nu inteleg care ar fi rostul acestei complicatii, de vreme ce HDD-uri de 7200 rot/min sunt disponibile pentru laptop - in plus laptopul respectiv ar deveni stationar. Ca sa nu mai vorbim de sporul de performanta care este mult prea mic comparativ cu inlocuirea unui HDD cu un SSD......In concluzie pune un HDD de 7200rot/min de laptop daca gasesti sau mai degraba un SSD de 30GB in locul HDD original si HDD original in locul DVD-RW printr-un adaptor care se gaseste de cumparat si pe forum. Link spre comentariu
cearda Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Nu inteleg care ar fi rostul acestei complicatii, de vreme ce HDD-uri de 7200 rot/min sunt disponibile pentru laptop - in plus laptopul respectiv ar deveni stationar. Ca sa nu mai vorbim de sporul de performanta care este mult prea mic comparativ cu inlocuirea unui HDD cu un SSD......In concluzie pune un HDD de 7200rot/min de laptop daca gasesti sau mai degraba un SSD de 30GB in locul HDD original si HDD original in locul DVD-RW printr-un adaptor care se gaseste de cumparat si pe forum.Simplu,rostul in cazul meu este ca am HDD 1000Gb/7200rpm sata3 si vreau sa il folosesc la laptop.M-am documentat putin mai mult si am gasit exxact ce voiam eu.Concluzia este ca merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum