bebytza4 Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Buna ziua....am o masina de spalat indesit wil 85 x...intra in avarie dupa ce trage apa....clipesc 3 leduri...( cel cu ceasul...cel cu calcatorul si cel cu lacatul de la hublou..)...ma poate lamuri cineva....multumesc anticipat Link spre comentariu
bebytza4 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 mentionez faptul ca am gasit cateva viasuri intrerupte.....dupa refacere mai invarte si motorul de vreo 2 ori stanga si dreapta ...dar tot intra in avarie la fel..... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Verifica cu atentie toate elementele de comanda ale masinii ,motor( perii uzate, tahogenerator,) rezistenta de incalzire (rezistenta de izolatie scazuta, termistor) electrovalve, mecanismul de blocare usa, senzor de nivel apa, etc. Link spre comentariu
bebytza4 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 am pus alta placa si merge ceas....placa cu releele e problema...daca ma poate dumerii cineva.... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Parca ai zis ca gasisesi ceva intreruperi pe placa, verifica si releele, alimenteaza-le din exterior si vezi daca au contactele bune. Vezi triacii de comanda ai motorului si electrovalvelor, pompei, etc. Link spre comentariu
bebytza4 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 schimbat toate triacurile...iar releele...ca sa zic....DACA EVACUEAZA APA SI MOTORUL CUVEI SE INVARTE SI STANGA SI DREAPTA ARE ROST SA VERIVIC RELEELE...?POSIBIL MEMORIA...?????? Link spre comentariu
bebytza4 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 cu schita electrica ma poate servi cineva ...va rog daca se poate ...mutumesc anticipat... Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Vezi si alte topicuri viewtopic.php?f=51&t=153542 Link spre comentariu
Vizitator james Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Dacă se aprind led-urile de la butonul 1 si 3 înseamnă f10, eroare de presostat - presostat pe plin si gol in același timp, sau nici una dintre ele.Dacă ai schimbat placa si merge înseamnă ca defectul e pe placa! partea care comunica cu presostatul, rezistenta de încălzire. Sa vad dacă reușesc sa găsesc schema electrică a mașinii. Link spre comentariu
bebytza4 Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 ma intereaseaza schita acestui modul...cel cu releele....pe aici am gasit doar poza la modul....nu ma ajuta cu nimic poza... Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Schema modulului nu cred sa o gasesti. dar mai intai schimba condensatorul C17 de 680 microF/ 10V cu unul nou la 16 sau 25V si 105 grade Celsius. Schimba si C20. Link spre comentariu
bebytza4 Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 revin....tot nu merge....am schimbat C17 de 680 microF/ 10V cu unul nou la 25V si 105 grade Celsius si C 20...aceeasi eroare.... Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Atunci fa ce spunea "james" . Verifica pe placa traseele ce duc spre termostat. Uita-te pe link-ul asta: viewtopic.php?f=51&t=152124 Acolo am pus o poza cu schema electrica a unei masini Indesit .... Uita-te la ce mufa este conectat presostatul si cauta in zona accea. Pe placa trebuie sa mergi din aproape in aproape pt ca schema placii nu o gasesti. Placile de la Indesit sunt la fel, doar ca sunt echipate diferit functie de model. Link spre comentariu
unuldinei Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Aveam tot felul de erori cu acelasi model , am schimbat C-urile , rescris memoria , pana mi-a zis mesteru' de la atelierul din colt... "verifica periile la motor" . Verifica si periile la motor , vezi curata cu alcool decaneleaza , si eventual schimba-le daca-s prea scurte . Cu atentie sa tii minte cum veneau unghiurile de tocire si sa gliseze bine , aproape lejer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum