Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wil 85 x

bebytza4

Postări Recomandate

Buna ziua....am o masina de spalat indesit wil 85 x...intra in avarie dupa ce trage apa....clipesc 3 leduri...( cel cu ceasul...cel cu calcatorul si cel cu lacatul de la hublou..)...ma poate lamuri cineva....multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bebytza4

7

• Relav

3

• validae

2

• unuldinei

1

Top autori în acest subiect

Verifica cu atentie toate elementele de comanda ale masinii ,motor( perii uzate, tahogenerator,) rezistenta de incalzire (rezistenta de izolatie scazuta, termistor) electrovalve, mecanismul de blocare usa, senzor de nivel apa, etc.

Link spre comentariu

Parca ai zis ca gasisesi ceva intreruperi pe placa, verifica si releele, alimenteaza-le din exterior si vezi daca au contactele bune. Vezi triacii de comanda ai motorului si electrovalvelor, pompei, etc.

Link spre comentariu
Vizitator james

Dacă se aprind led-urile de la butonul 1 si 3 înseamnă f10, eroare de presostat - presostat pe plin si gol in același timp, sau nici una dintre ele.Dacă ai schimbat placa si merge înseamnă ca defectul e pe placa! partea care comunica cu presostatul, rezistenta de încălzire. Sa vad dacă reușesc sa găsesc schema electrică a mașinii.

Link spre comentariu

Atunci fa ce spunea "james" . Verifica pe placa traseele ce duc spre termostat. Uita-te pe link-ul asta: viewtopic.php?f=51&t=152124 Acolo am pus o poza cu schema electrica a unei masini Indesit .... Uita-te la ce mufa este conectat presostatul si cauta in zona accea. Pe placa trebuie sa mergi din aproape in aproape pt ca schema placii nu o gasesti. Placile de la Indesit sunt la fel, doar ca sunt echipate diferit functie de model.

Link spre comentariu

Aveam tot felul de erori cu acelasi model , am schimbat C-urile , rescris memoria , pana mi-a zis mesteru' de la atelierul din colt... "verifica periile la motor" . Verifica si periile la motor , vezi curata cu alcool decaneleaza , si eventual schimba-le daca-s prea scurte . Cu atentie sa tii minte cum veneau unghiurile de tocire si sa gliseze bine , aproape lejer.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări