Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microcontrollere CYPRESS - PSoC

Vizitator Dan Dorian

Postări Recomandate

Vizitator Dan Dorian

Lucrez cu microcontrollere de tip CYPRESS (CY8C29466). Sunt super de programat - soft visual PSoC si programare in C++. Softul PSoC Designer are toate librariile disponibile. Vreau sa stiu daca mai lucreaza cineva cu asa ceva pt. colaborare.PS. am lucrat si cu PIC-urile si cu AVR-urile, dar nu se compara cu CYPRESS-urile.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cristiano

1

• cirip

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Au simulator? Ca acum fo 2-3 ani simulatorul era la "undocumented features", simula la nivel de poarta si dura fo 30-40 de secunde sa simuleze un nop. Procesoarele sunt beton, intr-adevar. E tare aria aia analogica configurabila.Cirip

Link spre comentariu

Aria configurabila si partea analogica e tare, dar nucleul microcontroller-ului e slabut tare. Asta plus lipsa simulatorului fac ca aplicabilitatea PSoC-urilor sa fie relativ restransa. Totusi tin minte ca aveau un kit de dezvoltare (incluzand emulator) ieftin comparativ cu Microchip/Atmel (costa vreo 500 Eur parca), insa nu l-am achizitionat, deoarece PSoC-urile nu mi s-au parut o alternativa pentru PIC/dsPIC.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări