Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa de tensiune 0-30v 0-6a

Vizitator danielukm8

Postări Recomandate

Vizitator danielukm8

buna seara. am de la un coleg de munca sursa din poze, eu am preluato fara traf. cel mai probabil originalul avea 1 x 30v+ si 2x16v pentru placa electronica si ma pregateam sa ii pun un traf toroidal de 2 x18 v si 2.2A pentru partea electronica si un traf de la un UPS care scoate aprox 45 v in cc.

Rugamintea mea este sa imi spuneti cu cat as putea sa o vand. am vrut sa pun postul la vanzari dar m-am lovit de problema pretului :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

2

• alcon

1

• wally_gatter

1

• leo 17

1

Top autori în acest subiect

Cu cat crezi tu de cuviinta, important este sa o si cumpere cineva.Sfatul meu este, incearca sa o repari si sa o pastrezi pentru sufletul tau.Astfel nu vei ajunge sa cumperi kit-uri jegoase pe bani multi.Nu gasesti in comert instrumente analogice ca alea.

Link spre comentariu
Vizitator danielukm8

Sunt cam stramtorat de bani asta e motivul principal. Si electronica pentru mine e doar un hobby prea scump in momentul asta. E un pret rezonabil 100 ron fara trafuri? Sau 150 cu trafuri. Am o promisiune de la cineva ca imi da un traf de 2x16 si 2x35 de putere dar nu e sigur, nu as vrea sa dau traful de ups ca am si placa de la el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări