Vizitator danielukm8 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 buna seara. am de la un coleg de munca sursa din poze, eu am preluato fara traf. cel mai probabil originalul avea 1 x 30v+ si 2x16v pentru placa electronica si ma pregateam sa ii pun un traf toroidal de 2 x18 v si 2.2A pentru partea electronica si un traf de la un UPS care scoate aprox 45 v in cc. Rugamintea mea este sa imi spuneti cu cat as putea sa o vand. am vrut sa pun postul la vanzari dar m-am lovit de problema pretului Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 intre 230 si 370 e una noua ,deci munca ta pretul tau .....fa o comparatie cu ce e in magazin si cu ce ai tu .... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 exista surse de o suta de euro dar si surse de o mie de euro. in functie de ce ai tu acolo in ea poti sa-ti faci un pret. e frumusica sursa.. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Cu cat crezi tu de cuviinta, important este sa o si cumpere cineva.Sfatul meu este, incearca sa o repari si sa o pastrezi pentru sufletul tau.Astfel nu vei ajunge sa cumperi kit-uri jegoase pe bani multi.Nu gasesti in comert instrumente analogice ca alea. Link spre comentariu
Vizitator danielukm8 Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Sunt cam stramtorat de bani asta e motivul principal. Si electronica pentru mine e doar un hobby prea scump in momentul asta. E un pret rezonabil 100 ron fara trafuri? Sau 150 cu trafuri. Am o promisiune de la cineva ca imi da un traf de 2x16 si 2x35 de putere dar nu e sigur, nu as vrea sa dau traful de ups ca am si placa de la el. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Fii interesat, dar aici nu e bazarul. Deci spune-i asta pe pm Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 2, 2013 Partajează Postat Decembrie 2, 2013 @radu42 Fii interesat, dar aici nu e bazarul. Deci spune-i asta pe pmNu e destul de clar? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum