Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Senzor de miscare

GFXMihnea

Postări Recomandate

Astazi am dat peste un senzor de miscare, l-am desfacut si in interior am vazut niste riglete, 6 la numar, notate "A B C D E F"

Initial nu stiam modelul, dar dupa o cautare pe google am aflat, "Veritas Reflex" se numeste. De asemenea am cautat si cum sa il leg la un circuit simplu (bec) si sa aflu la care iesiri din el trebuie sa ma leg, dar nu am dat peste asa ceva.

Ma poate ajuta cineva care probabil a mai intampinat problema asta ?

Edit: am gasit asta: http://www.texe.com/uk/uploads/INS156-7_Reflex_web.pdf

Acum, A,B reprezinta alimentarea, dar eu cum pot folosii acest senzor pe post de "intrerupator" , la care sa conectez terminalele, deoarece ambele sunt "normal inchis"

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• GFXMihnea

3

• adicontakt

1

• iuli09

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E exact ca acesta, acum am vazut ca in spatele la lentile am notatia pentru fiecare iesire.C , D reprezinta alimentarea si A,B respectiv E, F iesirile( ab= tamper (normal inchis) ef=alarm)Am alimentat senzorul la 12 volti, si functioneaza, dar am continuitate doar cand nu detecteaza miscare (drept fiind pentru alarma).Cum pot rezolva asta ?Validae: pozele nu cred ca ajuta, avand in vedere ca singura camera care o am acum la indemana este camera web, dar daca este neaparata nevoie revin maine cu una.
Link spre comentariu

senzorul poate comanda un releu iar consumatorul sa fie legat pe contactul normal inchis al releului .

Ce-a mai simpla si corecta rezolvare :))Multumesc mult si imi cer mii scuze de asaltarile mele cu intrebarile acestea:)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări