nico_2010 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Ati decuplat alimentarea PIC-ului, in imediata apropiere a pinului de +5V? Pe breadboard se mai intampla sa apara paraziti pe alimentare. Link spre comentariu
Vizitator yo8rgs Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Salutare Mihai ! Sunt yo8rgs-Vasile, si cunoscut de tine cu noul indicativ de aici din Italia cu indicativul iz0ozv. Am construit si eu acel LC-metru si am folosit afisaj 2x16. Trebuie sa am pe aici pe undeva hex-ul de scris in PIC. Te contactez eu cand il gasesc. 73 de iz0ozv-Vasile, Latina ,Italia Link spre comentariu
Vizitator yo8rgs Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Am gasit hex-ul si-l atasez zip-at. Nu stiu daca se pot atasa scurte filmari, pt ca ti-as arata cum functioneaza LC-metrul meu. 73 de iz0ozv-Vasile Link spre comentariu
YO7DIG Postat Noiembrie 30, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2013 Va salut pe totzi prietenii,va multumesc de amabilitate , am sa incerc si cu afisor cu un rind , deja am unul promis de un amic si am sa incerc si cu cel cu 16 pe doua rinduri hexul nou .. sa vad cum merge, sanatate si va tin la curent cu ce am facut...73 si stima...YO7DIG/Mihai. Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 3, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Vasile daca mai citesti pe aici, multumesc de amabilitate , din pacate hexul e acelasi cu cel de la Nico , l-am coborit si l-am comparat hi!...oricum multumesc de ajutor..73 si multa sanatate pe acolo pe unde esti.. la reauzire in banda .....YO7DIG. Link spre comentariu
Vizitator yo8rgs Postat Decembrie 3, 2013 Partajează Postat Decembrie 3, 2013 Vasile daca mai citesti pe aici, multumesc de amabilitate , din pacate hexul e acelasi cu cel de la Nico , l-am coborit si l-am comparat hi!...oricum multumesc de ajutor..73 si multa sanatate pe acolo pe unde esti.. la reauzire in banda .....YO7DIG.Ok Mihai, nici o problema. Eu am facut acest LC-metru acum vreo trei ani, si merge bine. Dupa aceea am avut ocazia sa cumpar un multimetru cu LC-metru incorporat si am lasat deoparte cel construit de mine, asa ca acum zace printr-o cutie pe aici, dar e perfect functional.73 de iz0ozv ; si sigur ne auzim in banda ! Link spre comentariu
YO7DIG Postat Decembrie 9, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2013 Prin calculatorul meu am gasit un articol cu un lc-metru , nu mai stiu din ce an este fisierul , am bagat hexul si am avut surpriza sa fie bun , merge excelent, nu credeam ca e asa de precis, in special la condensatoare de valori mici, am masurat componente SMD din selectoare si sint incintat, mai trebuie sa il pun intr-o cutie si la treaba....incerc sa-i fac o cutie gen penseta , ar fi fost interesant unul cu afisaj de NOKIA 3310, am vazut articolul dar hexul nu e ok..73 succes ...YO7DIG. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum