Vizitator beeek Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Va salut !! V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vreau sa instalez un instant pe gaz pentru apa calda in baie. Am inteles ca nu ar fi prea indicat , dar in conditiile in care nu exista un alt loc pentru el , singura solutie ramane baia care are 2,5 m / 2.0m. Am lasat si orificiul pentru cosul de evacuare. Ce ma sfatuiti ???Multumesc !! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Trebuie sa-i asiguri si tiraj pentru aerul necesar arderii.Banuiesc ca-l folosesti pe GPL, ca nu cred ca ai trasa teava de gaz in baie. Link spre comentariu
Vizitator beeek Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Am uitat sa specific , il folosesc in provincie cu gaz de butelie normala. Cum ar trebuii sa-i asigur tirajul??? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Sa te asiguri ca are pe unde sa traga aer proaspat din exterior. O fereastra mica trebuie sa fie macar in baia aceea. Link spre comentariu
Vizitator beeek Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Sigur ca are fereastra , e micuta , dar are . Multumesc de raspuns ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Stiu doua persoane care erau sa inghida galbenusul de la un instalnt pus in baie...acum fiecare face dupa cum il taie capul (sau cat il taie capul).In bucatarie nu se poate pune ? Pe un hol ?Vezi ca pentru GPL (poate odata o sa iei GPL in butelie) se folosesc duze diferite fata de cele pentru gaz natural. Link spre comentariu
Vizitator beeek Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Stiu doua persoane care erau sa inghida galbenusul de la un instalnt pus in baie...acum fiecare face dupa cum il taie capul (sau cat il taie capul).In bucatarie nu se poate pune ? Pe un hol ?Vezi ca pentru GPL (poate odata o sa iei GPL in butelie) se folosesc duze diferite fata de cele pentru gaz natural.Stiu ca e trebuie duze diferite. Problema in baie ar fi din cauza condensului , adica nu e aer pur , asa-i?? pe cand daca ar fi , sa zicem , intr-o bucatarie sau pe un hol , chiar daca ar avea acelasi dimensiuni incaperile , ar fi aer pur , asta dupa parerea mea. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 NU !Problema e ca in baie ai o cada. Stand in cada...caldura...bine etc..s-ar putea sa nu simti cand ramai fara oxigen...si kaput ! Link spre comentariu
Vizitator beeek Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Am inteles ideea. Ori fereastra deschisa ori un ventilator , dar iarna e mai greu sa faci baie cu geamul deschis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum