Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instant Gaz

Vizitator beeek

Postări Recomandate

Va salut !! V-as ruga sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vreau sa instalez un instant pe gaz pentru apa calda in baie. Am inteles ca nu ar fi prea indicat , dar in conditiile in care nu exista un alt loc pentru el , singura solutie ramane baia care are 2,5 m / 2.0m. Am lasat si orificiul pentru cosul de evacuare. Ce ma sfatuiti ???Multumesc !!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

2

• validae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Stiu doua persoane care erau sa inghida galbenusul de la un instalnt pus in baie...acum fiecare face dupa cum il taie capul (sau cat il taie capul).In bucatarie nu se poate pune ? Pe un hol ?Vezi ca pentru GPL (poate odata o sa iei GPL in butelie) se folosesc duze diferite fata de cele pentru gaz natural.

Link spre comentariu
Vizitator beeek

Stiu doua persoane care erau sa inghida galbenusul de la un instalnt pus in baie...acum fiecare face dupa cum il taie capul (sau cat il taie capul).In bucatarie nu se poate pune ? Pe un hol ?Vezi ca pentru GPL (poate odata o sa iei GPL in butelie) se folosesc duze diferite fata de cele pentru gaz natural.

Stiu ca e trebuie duze diferite. Problema in baie ar fi din cauza condensului , adica nu e aer pur , asa-i?? pe cand daca ar fi , sa zicem , intr-o bucatarie sau pe un hol , chiar daca ar avea acelasi dimensiuni incaperile , ar fi aer pur , asta dupa parerea mea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări