Vizitator Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Salut sunt nou pe acest forum , ma cheama Raul si sunt din Oradea, revin cu urmatoarea problema am acasa o masina electrica de insurubat ( cred ca am spus bine ) , problema este ca nu am incarcator la ea si are o baterie pe care are + si - la 2 puncte unde special punctele alea sunt facute pentru a pune fire ... ma gandesc si ma tem sa o bag la 220 V (priza ) pt ca pe ea scrie 18 V ... ce ziceti pot sa o bag? are ea transformator automat inauntru si bobine sa o aduca la 18 V sau imi trebuie incarcator special sa o incarc? Multumesc Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Nu alimenta la 220V Da mai multe amanunte despre unealta, ca nu esti taxat la numarul de cuvinte, pune o poza doua.Ai nevoie de un incarcator dedicat pentru ea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 pun o poza acuma este asemantor aparatul , bateria aia de jos ma refer eu Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Cum am zis mai sus, e nevoie de incarcator pentru acumulator.In lipsa lui poti sa incarci acumulatorul de la o sursa de 20-24V curent continuu dar inseriat cu un bec auto de12V/ 21W ca limitare de curent. Ai grija sa verifici polaritatea bornelor inainte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum