Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv ivory

Vizitator manolica

Postări Recomandate

Vizitator Pintye Károly

buna, am si eu o problema cu acest tip. mi s-a stricat telecomanda si nu gasesc niciunde o telecomanda pt acest model. (ivory ctv 2150 txt)

mersi pt ajutor

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

2

• validae

2

• dan cod

2

• modoran

2

Top autori în acest subiect

Am mai gasit scris pe placa 11AK30S-2 si 281206 VESTEL. st92195c781/msi vestel/t3x405 220cs vp mlt22647 primul integrat mare stv2248h 220ls vh mlt22649 al doilea integrat si pe cele cu radiator cw 7805h si tda 72661 991g9 v6 mys 99 650

buna, am si eu o problema cu acest tip. mi s-a stricat telecomanda si nu gasesc niciunde o telecomanda pt acest model. (ivory ctv 2150 txt)

mersi pt ajutor

este greu cu cititul , poate mai vedeti si ce au scris cei care cer ajutor , multi nu se pricep si mai mult ii incurcati

chiar daca este ciudat ivory cu 11AK30 se pare ca exista " IVORY CTV2150 TXT (Sasiu 11AK30S-2) " gasiti referiri pe net , cam putin dar apare

in consecinta ar fi 1940 , 2040 telecomenzi vestel  dar pentru siguranta vazut pe eticheta spate daca scrie 11AK30 ( de Pintye Károly )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări