Vizitator web Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Va rog putin ajutor , am o boxa pe 3 cai , mai exact am decat carcasa si driverul inalte(8 ohm) http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ien-p-7722 Acum folosesc un amplificator ta2400 , specificatiile lui sunt : 2x1200W/rms la 4 ohm, 2x 650W/rms la 8 ohm, 1x2400W/rms in conectare BRIDGE Tin sa precizez ca am filtrele ,cum ar trebui sa leg difuzoarele pentru a obtine 6/8 ohmi ? http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... p28-p-5694 Ce difuzoare de bass sa cumpar,adica cu ce impedanta sa fie cele 2 dif ? P.S: Bun am zis sa le inseriez pe cele 2 de bass cu un filtru separat , deci obtin 4 ohmi , mai departe .... pauza .. Sau cu filtrul de mai sus sa leg 1 dif de bass + cel de inalte si ... tot trebuie sa mai leg un dif de bass ... Va rog putin ajutor, stiu ca ce am prezentat mai sus nu este tocmai , pro, Oem, dar sper sa ma puteti ajuta, am tot citit pe aici , si decat sa fac o prostie si sa arunc cu banii cer cateva sfaturi ... Ms anticipat Link spre comentariu
Vizitator web Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Scuze pt dublul post , dar incerc sa ma fac mai explicit , credeti ca vr-una din variantele de mai jos este corecta ? Ce variante mai pot exista ? Schimbarea dif? , Alte legaturi ... Link spre comentariu
laur_77 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Acelea 2 difuzoare de bass tre sa fie de 4ohm fiecare daca vrei sa le legi in serie ca in desenul tau. Impreuna vor avea 8ohm! Link spre comentariu
Vizitator web Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Acelea 2 difuzoare de bass tre sa fie de 4ohm fiecare daca vrei sa le legi in serie ca in desenul tau. Impreuna vor avea 8ohm!impreuna ? TOATE 3 ? Link spre comentariu
Vizitator web Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 cele 2 in serie ar trebui sa aibe 16 ohmi - twiterul de 8 ohmi = 8 la care din desene te referi ? Link spre comentariu
laur_77 Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 E vorba de imaginea care se vede in postul tau (NU de atasament)!Sa fiu explicit:1) difuzoarele de bass trebuie sa fie de 4ohm fiecare si legate in serie pe iesirea de joase din filtru , tweeter-ul de 8ohm legat la iesirea de inalte a filtrului.2)Daca difuzoarele de "bass" nu sunt egale ca putere , caracteristici audio,problema se complica--filtre--separare in incinta--..etc. Link spre comentariu
Vizitator web Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Multumesc ! sper sa imi reuseasca , inca o rugaminte ce poti spune despre filtrul care l`am postat crezi ca reuseste sa tina un ta2400 ??? Link spre comentariu
laur_77 Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Din poza nu pot vedea prea bine! Poti totusi sa verifici tu daca tensiunea condensatoarelor de pe filtru este 250V sau mai mult ..400V. Deasemenea firul de cupru emailat din bobine ar trebui sa fie gros(1-1,..mm) . Uita-te la comentarii pe site-ul unde este la vinzare si vezi parerile celor care au folosit asa ceva si mai ales la ce puteri/timp au folosit. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Din cate vad in poza acelui filtru, firul de cupru de la inductante e tare firav, apoi condensatorii nu se duc doar datorita tensiunii, ci si riplului de curent, care la 1kW este foarte mare. Personal nu vad cum pocnitoarea aia de filtru va rezista la ce puteri vehiculeaza autorul subiectului aici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum