Vizitator catalinsim Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Salutare, am doua boxe de masina si as vrea sa fac un sistem stereo la care sa poti conecta un mp3, sa aiba line in. Boxele sunt de 30 W RMS. Sunt destul de noob in ceea ce priveste electronica, adica stiu sa lipesc doua chestii, dar cam atat:)). Va rog, daca m-ati putea ajuta as aprecia mult. Have a good day! Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Mai bine dai 20 lei si cumperi 2 boxe de calculator si rezolvi problema ! Link spre comentariu
Vizitator catalinsim Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Mai bine dai 20 lei si cumperi 2 boxe de calculator si rezolvi problema !stiu ce zici:)) dar is mult mai tari doua boxe de 30 si plus de asta:)) o sa fac sistemu intr-o imprimanta veche. Nu is banii cat e distractia. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Si amplificarea de unde o iei ,daca tu nu stii decat sa lipesti 2 piese ? Link spre comentariu
Vizitator catalinsim Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Si amplificarea de unde o iei ,daca tu nu stii decat sa lipesti 2 piese ? De asta am intrat aici "istetule". Daca nu vrei sa dai niste sfaturi, poti sa pleci. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum