nelutuPO Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Buna seara, am la reparat o masina spalat LG WD-12480NP care atunci cind o cuplez la retea pe display scrie CL , nu ia nici o comanda , este moarta. Daca a mai avut cineva ceva asemanator un sfat va rog. Cu stima Nelu G Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Este blocata pentru copii se deblocheaza apasand pentru cateva secunde butoanele TEMP si Option CL- child lock Link spre comentariu
nelutuPO Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Multumesc, incerc miine. Stima Link spre comentariu
popa ionut Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Seara buna,nu e nevoie sa postati de 2 ori.. conform regulamentului..incercati si spor la spalat Link spre comentariu
nelutuPO Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Scuze, am vazut ca nu se postase si de aceea am trimis si a doua oara. Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum