Bogdi16 Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Salut..Nush ce sa zic de ele...acum le-am adus acasa...le-am dat sa cante...Am modificat niste incinte de 70-100L..ce le tineam pt alte proiecte...Inca nu am ajuns la un reglaj..ideal...da zilele astea imi mai fac timp sa mai experimentez..Primele impresii sunt cutremuratoare :smt003 Primul lucru care l-am obs e ca urca f prost!....deci..are un bass foarte greu..si foarte jos dar urca destul de prost...!Putere suporta....am reusit sa dau in el 150-200W dar nu am mai putut ca deja se prea tremura camera.Cursa membranei era in limite rezonabile...Date tehnice..Impedanta: 8ohmiBOBINA: 4" :smt005 Diametru.: 12"Putere RMS: zic eu..250-300W.SUspensia si membrana mi-a lasat o impresie buna!..Rugamintea..mea! Cunoaste cineva difuzoarele astea? Eu am cautat pe net..de nebun dar nimic!.Difuzoarele au fost cumparate de un amic acum 2 ani..cu vreo 350lei bucata :prayer: El le avea in niste cutii destul de mari (prea mari) pt niste difuri de 12" oricum...sunau foarte frumos! Eu acum..caut sa vad o incinta cat mai buna pt ele...parametrii evident ca nu i stiu..dar daca o sa consider ca merita...le voi supune la un masurat..sa i aflu.EU totusi am impresia ca sunt niste difuzoare facute...mai la un nivel mediu dar foarte reusite..O sa fac niste teste de comparatie...Orice informatie in legatura cu ele...va fi apreciata! Multumesc ! :smt006 Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Ma tem sa nu fie ceva chinezarii ca sunt unele care au imprumutat acest nume.Cauta pe site-ul clarion.Daca le masori parametrii i-ai ajuta pe altii ce mai dau peste asa ceva.Faptul ca urca greu un fr inseamna ca are inductanta mare. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 bogdi, pot sa-ti confirm faptul ca acelea NU sunt difuzoare Clarion, nu au nici o legatura cu acea marca.acum cativa ani se gaseau prin tara modelele care le ai tu de 12, 15 si 18".sunt destul de prost lucrate si nu rezista la puteri mari (nu prea cred ca "duc" 200W rms)bobina este facuta din sarma de CuEm normala, intrefierul este mare, degeaba are bobina de 4".daca vrei sa le faci incinte, determina-le parametrii. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Sau incearca-le intr-o incinta closed de 50-60 L... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2006 bogdi, pot sa-ti confirm faptul ca acelea NU sunt difuzoare Clarion, nu au nici o legatura cu acea marca Mi-am dat...seama. sunt destul de prost lucrate si nu rezista la puteri mari (nu prea cred ca "duc" 200W rms) Pai...am comparat cu hp15W si hp15S..si pot sa zic ca amandoua rezista mai bine la putere.. sunt destul de prost lucrate si nu rezista la puteri mari (nu prea cred ca "duc" 200W rms) AM mai incercat azi in cateva cutii...inca nu am ajuns la un compromis... Oricum..cred ca le plasez la niste lautari PROSTI :smt005 cand le-au vazut..au zis ca Citez: Bogdi...difu asta suna mai tare ca unu de 800W :prayer: Sa stii o chestie!...Cu cat e mai mare magnetu cu atat e mai bun :smt003 Va dati seama ca nu mi-am batut capu si le-am dat dreptate!.. Link spre comentariu
felixx Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Asa este....acum 2-3 ani erau prin asa zisele magazine de piese electronice.Cred ca le aduceau de pe la turci.In orice caz nu este Clarion.Calitatea?.........tu stii mai bine :finga: Link spre comentariu
DorinD Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Bogdi,Dupa cum arata par f. potrivite pt. a fi montate in horn (magnet imens dar cursa mica). Ceea ce ma intriga este ca zici ca nu prea urca in frecventa?! Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 DorinEu ma indoiesc de asta.Tare ma tem ca daca stai sa ii masori parametrii ies de tot rahatul cu toate ca au magnetul ala mare. :toimonster: Ala cred ca e facut doar sa ia ochii.Daca era clarion sigur gasea Bogdi ceva pe net despre el. Asa cred ca e doar o chinezarie.Bogdi, nu faci un bine sa-l masori? :partyman: Asta inainte sa il vinzi la lautari :finga: Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Ceea ce ma intriga este ca zici ca nu prea urca in frecventa?!Eu personal sunt foarte sensibil la frecvente mai inalte...3-6Khz....Si pot spune ca acest difuzor ...nu are voce....deci suna foarte.."sec" sa zic asa...medii infundate...In schimb...coboara f bine..si puternic!Dupa cum arata par f. potrivite pt. a fi montate in hornMi-ai dat o ideie.....As incerca o pereche de VTP-uri de 12" tu ce zici? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Daca era clarion sigur gasea Bogdi ceva pe net despre el. Asa cred ca e doar o chinezarieE chinezarie cu nume furat :yawinkle: Da...difuzorul e facut sa ia ochii....si pot sa spun ca si-a facut treaba....cel putin ia "vrajit" pe lautari :smt005Mai pun 2 poze.. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 bogdi eu nici nu m-as astepta la diful ala sa aiba mediii ala e un dif de subwoofer urca max la 500Hz(liniar) parerea mea Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Septembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2006 E mai degraba un wofer mai al dracului...!Dar nu pot sa ma pronunt pana nu ii gasesc nevasta potrivita (incinta) O sa incerc sa i aflu parametrii...desi nu prea se merita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum