Arise Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Vreau să reprogramez un chip Winbond W25Q64BV. Ce să aleg între: TL866A (creme de la creme, prețuri $85 - $115) EZP2010 (prețuri $27 - $45) EN25T80 (prețuri $5 - $15) Ar mai fi: Blackcat Bus Pirate Sau un Raspberry PI. Am înțeles că ar merge și ăsta... Cine are experiență cu așa ceva și ar putea să mai mă ajute și cu niște întrebări suplimentare la telefon, să facă un pas mare în față. Mulțumesc! Menționez că nu am mai făcut în viața mea așa ceva. Link spre comentariu
nustiunimic Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Eu am folosit flashrom pe raspberry pi, cu succes.Nici eu n-am mai facut asa ceva inainte, si de atunci n-am mai programat alt chip, nu-mi aduc aminte toti pasii facuti.http://flashrom.org/RaspberryPiPe pagina asta pe vremea cand am lucrat eu cu flashrom, era o secventa pe care au scos-o si se refera la compilarea flashrom pe raspberry: Compiling flashromIf you want to compile it from the sources, use the following line:make CONFIG_INTERNAL=no CONFIG_RAYER_SPI=no CONFIG_NIC3COM=no CONFIG_GFXNVIDIA=no CONFIG_SATASII=no \ CONFIG_ATAHPT=no CONFIG_DRKAISER=no CONFIG_NICREALTEK=no CONFIG_NICNATSEMI=no \ CONFIG_NICINTEL=no CONFIG_NICINTEL_SPI=no CONFIG_OGP_SPI=no CONFIG_SATAMV=noUn ghid detaliat gasesti si aici:http://www.win-raid.com/t58f16-Guide-Re ... ry-PI.htmlEdit:Nu cred ca ai nevoie de ajutor prin telefon; daca stii sa citesti si sa lipesti cateva fire, te descurci.Cat timp legi firele corect, n-ai ce strica. Link spre comentariu
Arise Postat Noiembrie 27, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Am cumpărat un EN25T80 cu $7,5. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum