Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine imi poate face un cititor de carduri magnetice??

Vizitator acadele

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sifor

3

• pisoiu

2

• lucicop

2

• puiu

1

Top autori în acest subiect

Vizitator acadele

vreau un cititor de carduri care sa contina care sa stocheze datele citite si mai apoi sa le pot descarca printr-o interfata pe com/usb.dacama poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator

Link spre comentariu

Amice, cititorul de carduri e una si se gaseste gata facut, nu merita sa-l faci pentru ca iesi mai scump decit daca-l cumperi. Partea de procesare a datelor e alta, difera de la o aplicatie la alta in functie de ce doresti sa faci.Don Mario

Link spre comentariu

Pai nu ai inteles din explicatiile de mai sus ca cititorul de card e una si procesorul care stocheaza datele si controleaza accesul e alta. Cititorul de card doar citeste codul de pe cardul magnetic si il trimite folosind un protocol catre un procesor, care are o baza de date cu coduri asociate cu utilizatorii. Daca se potriveste codul transmis, atunci executa o actiune si probabil stocheaza timpul si utilizatorul care a accesat sistemul. Tu ce anume vrei sa realizezi ? Da mai multe detalii despre proiectul tau. Eventual daca esti dispus sa platesti o suma de bani pentru realizarea lui, posteaza-l la Electrojob.

Link spre comentariu
Vizitator acadele

deci eu am nevoie de exact ce mi-ai scris tu.. cititorul + baza de date in care va fi stocat.am sa incerc sa postez acolo ptr ca eu unul nu ma pricep imi cam prind urechile si poat eintr-un final o sa ma ajut cineva care stie sa il faca,binenteles am sa platesc ptr asta

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

fara detalii foarte clare despre ce vrei sa faci sunt sigur ca nu se leaga nimeni din 2 motive principale1 De unde sa stie ala ce vrei tu... nimeni nu iti poate citi gandurile ca pe un card magnetic :smt005 2 De unde sa stie ala ca nu le vei folosi in scopuri frauduloase

Link spre comentariu

My 2 cents:...pentru scopuri frauduloase ai nevoie si de un inscriptor, care e ceva mai complicat. Doar cu un cititor nu poti face nimica. Am citit si eu mai demult carduri de toate felurile, standardul e ISO7811 parca, e pe toate gardurile si oricine poate sa scrie un program pentru 8051, pic, avr, etc., poate sa faca asa ceva. Ca titlu informativ, pe cardurile bancare nu exista decat informatiile de nume si de cont (care sunt inscriptionate si pe card), plus cateva informatii de legatura in bazele de date ale bancilor. Nicidecum codul PIN./pisoiu

Link spre comentariu

Un inscriptor de carduri se poate cumpara fara probleme ca orice alt aparat. Oricine vrea sa citeasca carduri magnetice si nu spune clar pentru ce, se stie foarte clar pentru ce vrea sa le citeasca de fapt !Au mai fost si altii pe aici pe forum care doreau acelas lucru, si au fost tratati asa cum trebuie.Pentru cine nu e in tema, cardurile magnetice se folosesc pentru control acces sau pentru bancomate. Atat !Don Mario

Link spre comentariu

...Si la metrou...Multi infractori umbla prin Romania, nu-i asa ? Totusi ar trebui sa existe prezumtia de nevinovatie, nu de vinovatie... Iar initiatorul topicului sa descrie putin mai clar proiectul (daca are idee el insusi ce vrea sa faca).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări