doru77 Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Va salut! Este vorba de un difuzor de banda larga SOLO, probabil de fabricatie sovietica, cred ca de voci, cu urmatoarele caracteristici: diametrul efectiv al membranei 23 cm, cu suspensia de panza 27 cm, puterea 12,5 w, impedanta dupa rebobinare 8 ohmi (original doua bobine de 4 ohmi), banda de frecvente 25 - 15 000 Hz, frecventa de rezonanta 25 hz. Acum se afla montat intr-o cutie cu dimensiunile interioare: 36 x 40 x 27 cm, adica un volum strict al cutiei (fara difuzor) de 38,8 l. Intrebarile care se pun: ce tip de incinta este necesara si care este volumul minim. Multumesc anticipat pentru raspunsuri. Link spre comentariu
doru77 Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Si poze cu impricinatul: Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 29, 2013 Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Difuzorul este bulgaresc, pentru sonorizari pe suprafete mici (in genul Philips-urilor romanesti ce se produceau la E.I. acum 40 de ani)Daca este in starea ce se vede in foto, lasa-l in incinta in care este! Mai e si rebobinat! IARTA-L! Nu ti-a facut nimic! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 1, 2013 Partajează Postat Decembrie 1, 2013 Hehe, am si eu unul identic. Cu asta mi-am trait eu copilaria... intr-un br de vreo ~80l. A sfarsit printr-un depozit. Pe asta chiunuiam al doilea amplificator pe care l-am facut, 100w Tehnium, prin clasa a 9-a. Amplificator care functioneaza si astazi.Subscriu, nu merita osteneala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum