Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzor Solo

doru77

Postări Recomandate

Va salut! Este vorba de un difuzor de banda larga SOLO, probabil de fabricatie sovietica, cred ca de voci, cu urmatoarele caracteristici: diametrul efectiv al membranei 23 cm, cu suspensia de panza 27 cm, puterea 12,5 w, impedanta dupa rebobinare 8 ohmi (original doua bobine de 4 ohmi), banda de frecvente 25 - 15 000 Hz, frecventa de rezonanta 25 hz. Acum se afla montat intr-o cutie cu dimensiunile interioare: 36 x 40 x 27 cm, adica un volum strict al cutiei (fara difuzor) de 38,8 l. Intrebarile care se pun: ce tip de incinta este necesara si care este volumul minim. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru77

2

• VTP

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Difuzorul este bulgaresc, pentru sonorizari pe suprafete mici (in genul Philips-urilor romanesti ce se produceau la E.I. acum 40 de ani)Daca este in starea ce se vede in foto, lasa-l in incinta in care este! Mai e si rebobinat! IARTA-L! Nu ti-a facut nimic!

Link spre comentariu

Hehe, am si eu unul identic. Cu asta mi-am trait eu copilaria... intr-un br de vreo ~80l. A sfarsit printr-un depozit. Pe asta chiunuiam al doilea amplificator pe care l-am facut, 100w Tehnium, prin clasa a 9-a. Amplificator care functioneaza si astazi.Subscriu, nu merita osteneala.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări