bubusmecherul Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 dom modoran,la acest tv mivar sursa este aparte,semireglabil are,trebuie sa umblu la acest semireglabil,sa aduc tensiunea cumva de 105v cumva. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 numi da nimeni o idee,va rog. Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Verifica pe bec daca regleaza U1 din semireglabil dar cauta un bec de 70W cel de 100 e prea mare.Si schimba condensatorii din sursa cum a spus domnul validae.Apoi verifica liniile :final linii, conzi de recuperare, conzi electrolitici, traf. linii cum a spus domnul dan cod, etc. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 am pus tranzistorul inapoi,am pus aparatul de masura pe bara de 105v sursa,si am inceput sa invart de semireglabil,nu regleaza nimic,daca tin aparatul pe bara de 105v,arata 150v,si mentin aparatul,iar tensiunea de 150v scade treptat continiu,si mai jos de 80v scade,ce poate fi va rog mult. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 acum am verificat bu808 si era dus,pana acum nu lam verificat,pana pun un c5388,mai trebuie schimbat ceva din baza lui,si sursa de ce nu este corecta,deci trbuie neaparat un bec de 70,60w,sa o pot regla la 105v cumva? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Pai , daca are BU 808 schimbati si electroliticul din baza lui !! >> nu ati invatat ,, lectia '' de la AK 30 ?? Link spre comentariu
cristybadea Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Acum poate se va regla singura Schimbi tot ca la 11AK Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 am schimbat si condesatorl 47uf/63v,pai si cu sursa de alimentare aparte cum fac,pot conecta la sasiu,si pe urma sa reglez din semireglabilu din sursa. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 pai si cu sursa de alimentare aparte cum fac,pot conecta la sasiu,si pe urma sa reglez din semireglabilu din sursa.Cine te opreste sa legi un bec pe B+ si sa reglezi tensiunea conform schemei ?? Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Mai bubuuuuuuuuu , tu ai schema la sandramaua asta ?"dom modoran,la acest tv mivar sursa este aparte,semireglabil are,trebuie sa umblu la acest semireglabil,sa aduc tensiunea cumva de 105v cumva." - cat esti de ... "dibace" ! Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 pai merge cu bec de 100w,sau trebuie neaparat de 70w,astept un raspuns daca se poate. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 am scos tranzistorul din sursa bu2508ax,am legat un bec in locul lui, E si C,am masurat tensiunea ce trebuie sa fie pe cele doua fire alb 13v si rosu 105,pe firul alb am 16,55 si pe firul rosu am 61v si scade continu,si nu se regleaza tensiune din semireglabil,ce pot face. Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Cu bec de 100 de Watt ai sanse sa distrugi sursa.Se pune bec de 60 W ca sa fie apropiat de puterea televizorului.Inainte de a pune becul schimba conzii din sursa sau macar masoara-i cu capacimetru daca nu ai si ESR-metru.Sursa aia nu s-a ars de nebuna si nici BU 808 n-a crapat ca asa a vrut el. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Noiembrie 26, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 valangjed,iam schimbat pe totii din sursa,dar de ce nu regleaza semireglabilu,oricum nu am bec de 60w,o sa ma ocup maine de tv,si o sa cumpar si un bec,si pe urma revin cu detali. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 am scos tranzistorul din sursa bu2508ax,am legat un bec in locul lui, E si C,am masurat tensiunea ce trebuie sa fie pe cele doua fire alb 13v si rosu 105,pe firul alb am 16,55 si pe firul rosu am 61v si scade continu,si nu se regleaza tensiune din semireglabil,ce pot face.Asta chiar nu am auzit pe acest forum >> sa scoti finalul din sursa si sa pui bec !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum