relucavnic Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Va salut. Vreau sa fac cd-uri audio la care sa imi arate si titlul melodiei.Am facut cu Media player dar nu imi arata si se aud si mai incet decat cele originale;mult mai incet. Am incercat si cu nero dar tot nu imi arata numele melodiei. Am inteles sa trebuie bifata ceva functie. Am stricat 10 cd-uri dar fara rost nu imi arata titlul melodiei.V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati oferi ajutorul.Am windows 8 pe laptop daca are vreo importanta. Link spre comentariu
Copak Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Buna ziua!Ce versiune de Nero folositi?Cd playerul este capabil sa redea CD TEXT?Sa inteleg ca vreti sa copiati un cd original.....sau sa scrieti pe cd continutul salvat pe laptop...Copak. Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Buna ziua!Ce versiune de Nero folositi?Cd playerul este capabil sa redea CD TEXT?Sa inteleg ca vreti sa copiati un cd original.....sau sa scrieti pe cd continutul salvat pe laptop...Copak.Nero folosit este Nero 11....Acuma l-am schimbat pe nero 7 ....Playerul este capabil sa redea CD TEXT(cdj 200).Vreau sa copiez de pe laptop pe cd. Cred ca problema era versiunea de nero...La nero 7 am gasit "Make Audio and Data CD"... O sa incerc sa fac asa sa vad daca merge.Si oare de ce se auzeau cd-urile facute de mine mai incet? Le-am facut cateva din ele si cu Media Player. Link spre comentariu
relucavnic Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Scuzati ca am facut dublu post dar nu am mai putut edita .Am incercat si cu nero 7 dar imi da eroare ...nu stiu de ce... Am dat la Make Audio and Data CD si mi-l face pana la 99 la suta si imi da eroare, nu mai stiu ce sa fac... . Sa nu fie capabil cd-romul sa faca astfel de cd-uri? Link spre comentariu
Vizitator dark_blaze Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 salut, incearca cu easy cd exctractor, trial bineinteles... n-are cum sa nu-ti mearga... numai dk ai ceva virusi... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 numele din cate stiu eu se trece la ID & Tag ... Link spre comentariu
relucavnic Postat Decembrie 15, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Eu numa nu reusesc... pe playere tot Track 1,2...etc imi scrie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum