Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energy Free Punct Zero

Dumitru Andrei

Postări Recomandate

Energia free nu este cea luata de la altii!! Asta au inventat-o cei mai inchisi la culoare de peste 100 ani, atunci cand furau lemnele vecinilor. Sau in zilele noastre, cei ce inteapa conductele de carburanti.

Daca afla vecinii tai ca ai aprins 10 led-uri si vor sa nu fie mai prejos, vei aprinde cu greu un led.

Link spre comentariu

La mine in zona, au trecut cei de la electrica si au pus cabluri noi, infasurate in doua cu masa lor ...Oare de unde , vine curentul?Nu cumva ..masa celor de la Cablu se comporta ca o antena....Nu am auzit ca din doua ,cabluri puse la impamantare sa aiba potential.?Inductie..Hai ca ma faceti sa rad..?

Haideti sa va arat de unde am fost , inspirat..!http://peswiki.com/index.php/OS:Radiant_Energy_Antenna_System 

Link spre comentariu

Doua cabluri puse la impamantare pot avea potential. Dar numai Electrica are voie sa exploateze aceasta resursa. Un cablu se leaga la pamantul negru(cernoziom) si unul la cel galben(argila). Printro ordonanta de urgenta el a devenit alternativ ca sa poata fi folosite trafurile existente.

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Dar Universul, ca posibil sistem inchis, este sau nu un perpetuum mobile? Ca tot produce lucru mecanic de miliarde de ani si nu da semne ca s-ar opri (prea curand).

Link spre comentariu

Universul nu produce mai multa energie.Energia totala "existenta" in univers este o "cantitate" fixa dar se transforma dintr-un "fel" de energie in altul (de ex. din energie mecanica in energie electrica)

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Asta o credeți voi , cei mai citiți, pe care școala v-a ținut și vă va ține cât v-eți trăi, în aceleași limite, dictate de cei care vor să țină totul sub control. Ultimul exemplu, reprezentanții fabricii de baterii din Rep. Sud Africană, au vrut să cumpere noua tehnologie a lui Keshe, pentru a o ascunde, să nu le pericliteze lor, nivelul de câștig, din producția de baterii epuizabile. Exact așa cum s-a procedat și cu Tesla, la vremea lui.

Link spre comentariu

Asa este!Sunt multe inventii care nu sunt puse pe piata pentru a nu afecta castigurile magnatilor,Eu chiar am in plan sa cumpar 2 kg de lamai ,sa infig cate 2 electrozi in fiecare lamaie si inseriate sa-mi alimenteze cateva leduri sa gasesc noaptea mai usor drumul spre wc.Are cineva cunostinte despre pomelo?Mie imi pare un fel de lamaie mai mare ,ma gandesc ca cu cateva bucati poate reusesc sa folosesc leduri de 3w.

Multumesc.

Editat de loleksibolek
Link spre comentariu
  • 5 săptămâni mai târziu...

De ce nu ar exista exceptii la legile termodinamicii? Daca n-au fost gasite inseamna ca nu exista? Experimentele facute par sa confirme validitatea legilor termodinamice si asta ne da certitudinea ca sunt adevarate? Dar de unde atata certitudine? Cat de multe stim despre lumea asta? Acum cateva sute de ani, toti oamenii credeau ca pamantul e plat, si cu greu au acceptat contrariul. Vorbiti de parca naturii i-ar fi frica sa incalce legile oamenilor ...

Poate crea cineva materie? Adica, sa zicem, poti crea un PROTON din NIMIC?

Link spre comentariu

Addysoftware,posibil nu,posibil da.Depinde de definitia nimicului.Cel mai probabil in viitor vor fi tehnologii pe care acum nici nu le banuim ,s-ar putea extrage energie din univers sau cine stie ce altceva.Sceptic sunt in privinta faptului ca o sa fie descoperit procedeul de badea Gheorghe in fundul curtii si imediat o sa fuga sa-si posteze inventia pe youtube,a cam apus epoca aia.

Link spre comentariu

Pai tocmai asta vreau si eu sa insinuez, ca asa cum nu poti genera materie din vid (!) (materie utilizabila, nu perechi de particule virtuale, care oricum apar si dispar din "nimicul cuantic" mereu, dar se anihileaza si dispar dupa 10-23 - 10-26 secunde, deci la final ramanem tot cu suma zero! ) tot asa nu poti genera nici energie utilizabila din acelasi... "nimic".

pentru ca, asa cum toti perpetuum-mobilistii nu stiu - desi unii au o vaga banuiala, alimentata de balacareala cuantica citita pe net - Materia si Energia sunt totuna, doua aspecte ale aceluiasi lucru, un constituent fundamental al universului.

in rest, maybe, intr-un viitor nebulos, am putea avea de exemplu energie... cum zisesi, n-o descopera nea Vasile in garaj... din "vidul cuantic", daca se descopera sa zicem vreo metoda de a crea si mentine o microgaura neagra stabila si de a o alimenta cu materie, pentru a obtine astfel energie termica (de fapt fotoni X si gama, intr-o prima faza) cu un randament foarte mare, prin conversia cu ajutorul acretiei gravitationale, si in acelasi timp prin evaporarea gaurii, cu aceeasi rata. Apropo de metoda asta, cineva a calculat ca ar fi ok o gaura neagra de aprox 100 milioane de tone (nu tin minte exact) pentru a o putea "stapani".... :) la o rata convenabila de conversie....

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator silviu burtaverde

Ba fratilor eu sint nou aici am urmarit postarile voastre si va dau dreptate la uni dar ce parere aveti de tesla si el a fost tot un escroc daca e asa inseamna ca tot ce avem astazi curent alternativ este tot un fals asa ca mai ginditiva si mai invatati fizica

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări