Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energy Free Punct Zero

Dumitru Andrei

Postări Recomandate

Asa, si ce demonstreaza asta ? Tesla ne-a lasat destule inventii care ne-au schimbat viata, dar nu a schimbat legile fizicii. In afara de cativa excroci sau naivi ce umplu netul de tampenii, nicio comunitate stiintifica respectabila nu se mai concentreaza pe obtinerea de energie din nimic. Se cauta optimizarea celulelor fotovoltaice, a energiei eoliene, fuziunea nucleara. Interesati-va de toti ,,inventatorii,, de pe YouTube si o sa vedeti ca nu au obtinut nici macar independenta energetica pentru ei insisi, poate doar niste procese pentru inselaciune.

Link spre comentariu

Asta e un subiect pentru Stephan Howking sau Suslin rebotezat Suking sa semene cu Howking.Poate studiind arhiva Hubble ati putea capata ceva idei.Oricum vidul e destul de stabil, chiar si in jurul unei stele care face implozie si genereaza o gaura neagra, nu genereaza o reactie in lant, ma indoiesc ca putem noi oamenii sa-l destabilizam cumva sa obtinem energie.Vidul e termodinamic stabil sau cvasistabil nu generaza reactii in lant ca dinamita.Ceva concret: eu bag lemne in soba si in boiler, nu am treaba nici cu electrica nici cu romgaz, un boiler solar pe vara si problema e.rezolvata.Sunt convins ca vom pune lemne pe foc si cand gridurile si conductele vor fi istorie.Tot ce-mi doresc e sa apuc vremea cand vor fi istorie.Chiar si reactorul cu fuziune,care este mai tangibil, nu va functiona in casa fiecaruia ci in mari termocentrale,dar tare i-mi doresc ca atunci cand va fi gata sa fie gata degeaba.

Link spre comentariu

Asa au ramas fara lemne cei de pe Insula Pastelui! :da Au defrisat tot(in timp,pt.construirea ambarcatiunilor,etc)! Cel putin asta sustin unii cercetatori! Si la transportul Moai-ilor,cu greutate f. mare. :da Acum putem vedea cum va arata RO peste cateva decade daca nu facem nimic! :cry:

Link spre comentariu

Stai linistit, imediat ce vom termina de vandut ultima bucatica de lemn, vom descoperi ca nu mai avem paduri. Vor fi niste reportaje tv, vor fi niste promisiuni electorale de genul eu va aduc padurile inapoi, doar noi putem reampaduri romania si gata. Asa cum nu am zis nimic de atatea ori nu o sa zicem nici acum. Probabil ca vom cumpara lemn de la chinezi. Oare cum ar fi sa aduci lemn din china si sa-l vinzi ca lemn romanesc?

Link spre comentariu

De la chinezi,cu multa bunavointa,tot iese prea scump! :da Asa ca solutia alternativa ar fi...sa mai iei o haina pe tine(iarna), :ras: sa dezvoltam tehnologii eco(nu avem chef), :da sa trecem la hrana cruda>Epoca de Piatra! Cine stie,in N ani evolutia ne va "imblani" din nou! :da :freaza: Atunci nu mai trebuie ca doamnele sa-si faca griji pt.epilare!

Link spre comentariu

Stai linistit, imediat ce vom termina de vandut ultima bucatica de lemn, vom descoperi ca nu mai avem paduri. Vor fi niste reportaje tv, vor fi niste promisiuni electorale de genul eu va aduc padurile inapoi, doar noi putem reampaduri romania si gata. Asa cum nu am zis nimic de atatea ori nu o sa zicem nici acum. Probabil ca vom cumpara lemn de la chinezi. Oare cum ar fi sa aduci lemn din china si sa-l vinzi ca lemn romanesc?

stai linistit! la fel cum in china se vinde lemn romanesc :rade: este tragic, dar adevarat! eram la coada la administratia financiara, sa depun si eu declaratiile, si faceam conversatie cu un chinezoi. povesteam de afacerile noastre, ca sa treaca timpul mai repede, si el zicea ca reprezinta o firma din china, care importa lemn din Romania, si el avea o firma care exporta lemn. Minunat! Nu!?
Link spre comentariu

Iar incepem sa mutam tampeniile de pe YouTube aici ???

Poate ca in acest fel sint descurajati sa posteze cei care au asemenea idei! Reactia noastra la asemenea clipuri o sa le dea de gindit daca vin cu idei imbecile!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Mai oameni buni voi sunteti tare circotasi .in loc sa va bucurati ca oamenii viseaza si inventeaza voi le taiati elenul creator.

Pai ce s-ar fi intimplat daca prima maimuta nu ar fi inceput sa viseze la o banana si sa intinda mina pardon laba ?  Pi dupa cum zice darvin asa a inceput sa evolueze maimuta in om. parere mea personala e ca omul era un sarlatan pentruca nu s-a dovedit niciodata ca maimuta s-ar transforma in om cu trecerea timpului. de cind cunostem maimutele nici una nu ar da vre-o veste ca ar fi intr-un stadiu incipient de transformre . omul e om si maimuta e maimuta . desi unii oameni nu prea se comporta ca un om , ehh si aici sunt controverse.

deci sa revenim la visul nostru daca primul om nu ar fi visat la apa calda nu am vi avut azi asa ceva. pe vremuri apa calda era un mister pentru multi oameni . numai anumiti initiati cunosteau procesul complex de obtinere a ei. si citi au murit pina au inceput sa stapineasca , apa calda. si azi sunt probleme . apoi omul a inceput sa viseze la alt mister aburul. apoi cind a incercat sa prepare aburul alta belea. citi nu au sarit in aer. a urmat apoi alte lucruri misterioase praful de pusca motorul cu abur . ce mai urlet ce mai vaiet. fiecare din inventiile astea si-au luat tributul de singe.

apoi a venit un alt vizionar care a zis ca pamintul se invirteste si a fost ars pe rug. mai tirziu s-a dovedit ca avea dreptate.

Apoi cind s-a inventat automobilul savantii epocii au zis ca e imposibil de depasit 100km/h pentruca omul nu rezista . s-a dovedit fals. Azi cocalarii ruleaza ca tunetul pe sosea cu cel putin 200km/h

Apoi cind unul a visat la corentul electric toti au zis ca e nebun , ca nu se vede, nu are miros . iar alt singe varsat. intre noi fie vorba si azi multi dau tributul mortii cind umbla pe la fire. cu corentul asta e si mai grav toti il intrebuinteza si prea putini ii inteleg misterele. Nu mai zic de undele electromagnetice, aici e ceata totala.

apoi stau eu si va intreb , alti vizionari vor sa impinga cunoasterea mai departe vor sa inventeze inventia suprema cu energie moca .

de ce nui lasati in pace si nui incurajati ? Stimati forumisti sprijiniti vizionarii va rog .

PS sa stiti ca experimentele fake de pe youtube sunt facute tot de bubuli ca sa v-a pierdeti increderea in inventatorii adevarati, si ei sa va vinda energie la suprapret. Bubuii trebuie nivelati . sa sprijinim inventatorii. numai impreuna putem reusii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări