valangjed Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 In acest moment, ma doare capul(cel mai "prost organ din organismul uman").Cred ca a "captat" prea multa "free energy" Cine vrea "free energy" sa vina la mine, 1 leu megawatt-ul, doar e "free", nu? Link spre comentariu
tiovidiu Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Scuze ca ma bag si eu in discutie dar nu stiti o fi gasit ceva cumparatori? Nu de alta dat am si eu niste idei de produs energie ,,moka" . Probabil ca cei care au filmat si postat clipul sau bazat pe expresia ca la fiecare minut se naste un fraier, totul e sa-l gasesti. Acum nu stiu cum dar in Romania parca se nasc mai multi fraieri pe minut. Cred ca expresia ar trebui schimbata dupa cum urmeaza: In fiecare minut un fraier vizioneaza clipul tau, totul e sa stii cum sa-i iei ochii si banii. Link spre comentariu
AlinEX Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Probabil ca a luat banii la primi fraieri in avans, dupa care s-a facut nevazut. Acuma... Dracu stie ce a avut valienergistar in creier. Faza cu fraierul nascut pe minut, este datorata sistemului de invatamant actual. Dupa parerea mea, definitia fraierului este simpla: creier neantrenat. Si apropo; ce fel de idei de produs energie "moka" ai? :nas:Nu de alta dar sunt curios Link spre comentariu
tiovidiu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Pai sa ma gandesc: o prima idee ar fi montarea unei turbine intr-un port tigaret. Ganditiva cata energie se piere de-a lungul vietii unui om de cate ori sufla si trage el din tigara numai intr-o zi. Tot pe acelasi principiu putem pune turbine si in instalatia sanitara, cata energie se pierde la un bloc cu 7-8 etaje pacat de ea. Cel putin vom putea spune ca energia noastra este de rahat. Daca ati avut acasa pickup-uri stiti ca se folosea efectul piezoceramic. Ganditiva la o saltea piezoceramica pe pat, ganditiva cata presiune se exercita asupra ei intr-o partida de sex, cata energie pierduta de barbati macar o parte din ea sa o pompam in sistemul national. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Pai sa ma gandesc: o prima idee ar fi montarea unei turbine intr-un port tigaret. Ganditiva cata energie se piere de-a lungul vietii unui om de cate ori sufla si trage el din tigara numai intr-o zi. Tot pe acelasi principiu putem pune turbine si in instalatia sanitara, cata energie se pierde la un bloc cu 7-8 etaje pacat de ea. Cel putin vom putea spune ca energia noastra este de rahat. Daca ati avut acasa pickup-uri stiti ca se folosea efectul piezoceramic. Ganditiva la o saltea piezoceramica pe pat, ganditiva cata presiune se exercita asupra ei intr-o partida de sex, cata energie pierduta de barbati macar o parte din ea sa o pompam in sistemul national.Tizule! De cand bantui eu forumul asta nu am intalnit idei mai grozave!! Link spre comentariu
valangjed Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Ceva cristale piezoelectrice poti pune si in tocurile la pantofi. Link spre comentariu
AlinEX Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Io zic sa se implementeze la sportivii de performanta pantofii astia. Acolo e energie tata... IVa dati seama ce zgomot funy ar face astfel de pantofi? ia imaginati-va cate o bricheta cu quart pe fiecare calcai... Link spre comentariu
giongiu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Daca ati avut acasa pickup-uri stiti ca se folosea efectul piezoceramic. Ganditiva la o saltea piezoceramica pe pat, ganditiva cata presiune se exercita asupra ei intr-o partida de sex, cata energie pierduta de barbati macar o parte din ea sa o pompam in sistemul national.Ideea nu e rea, dar parca e putin perversa. Sa pompezi in acelasi timp, la doua, una partenera, cealalta sistemul national, va nemultumi probabil pe prima, daca acesteia nu-i place sexul in trei.Si nu doar efectul piezoelectric ar putea fi folosit....Miscarea alternativa a unui magnet, in interiorul unei bobine, va naste si energie. Totul e sa stii unde sa montezi magnetul si unde bobina.... Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Daca s-ar putea converti prostia in energie electrica, am vinde si la altii Link spre comentariu
morocanosul Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Daca si lenea ar putea constitui o sursa de energie,atunci avem o sursa care nu se epuizeaza decat odata cu disparitia omului! Si "reactorul nuclear" numit parlament,ar genera ceva Gw prin folosirea unui procedeu inca neaplicat industrial,FUZIUNEA!! Când X fuzioneaza cu Y si dupa cu Z rezultanta...va las pe voi sa va ganditi! Link spre comentariu
tiovidiu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Mai oameni voi nu stiti ce vorbiti: cum sa convertesti lenea si prostia. Aratatimi voi mie un singur roman care a spune ca este lenes sau prost. Daca fac un videoclip bine aranjat pe Youtube din care sa rezulte ca am facut un apart care sa transforme zborul unei muste din incapere in energie free gasesc cativa fraieri care sa-l cumpere, daca fac un aparat care sa transforme in mod real prostia si lenea in energie dau faliment nu mi-l cumpara nimeni ( dar eu din cate ma cunosc as avea energie nelimitata). Link spre comentariu
tiovidiu Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Daca tu esti lenes ce mai zici de cei care au ajutor social, si la ora 10 ii gasesti in pat? Link spre comentariu
morocanosul Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Categoria aceasta mediteaza asupra vicisitudinilor vietii,rautatii oamenilor care ii persecuta,nu sunt intelesi de nimeni...ei ar lucra,dar munca e grea,foarte grea! Link spre comentariu
capabilu Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=p ... TM_EQim5JE Link spre comentariu
morocanosul Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Tipul ar trebui sa fie miliardar(in Euro)! De ce nu este? Raspunsul este simplu... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum