Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energy Free Punct Zero

Dumitru Andrei

Postări Recomandate

@bolboaca2 , un bilant energetic la "inventia" ta ai facut?Ca altfel seamana cu "ideea" generator cuplat electric si mecanic cu motor, "inventie" care iti garantez ca nu merge, am pus-o eu in practica cand eram clasaa cincea.Nu mai retin unde ,gasisem un destept care voia sa invarta un generator de 4kW cu un motor de 2kW , si sa obtina randament supraunitar, ba chiar incerca sa ma convinga ca americanii fac asta de vre-o zece ani.Ai draq americanii astia! :rade:

Link spre comentariu

Scuze ca ma bag in seama dar vreau sa adun si eu cateva posturi. Forta fie cu voi!!

Crezi ca are vre-o importanta numarul postarilor ? Conteaza mai mult scopul si calitatea lor, nu intru pe forum ca sa ating 5000 de postari de exemplu, ci ca sa mai invat cate ceva si sa-i invat si pe altii din ce stiu si eu.
Link spre comentariu

Ce de "inventatori" ...dar nici un produs de vanzare ...macar asa de serie mica ! Nici nu trebuie sa ai multa scoala ca sa-ti dai seama ca cine ar realiza un asemenea produs ar ajunge cel putin miliardar in foarte scurt timp ... ati vazut vreunul din asta ???? Acuma o sa vina teorii ale conspiratiei ...e de ajuns sa va uitati ca multi asemenea "inventatori" sunt pe youtube de ani de zile, deci nu dispar oamenii, nu-i omoara, nu patesc nimic (ba chiar se inmultesc ingrijorator de tare :da ) ...deci nimeni nu conspira impotriva lor (poate doar propria "stiinta").E suficient sa incerci sa gandesti putin, sa observi atent filmarea,descrierea, pozele, rezultatele ... si in marea majoritate va veti da seama "de unde vine energia care da peste contor" :da .

Link spre comentariu

Crezi ca are vre-o importanta numarul postarilor ? Conteaza mai mult scopul si calitatea lor, nu intru pe forum ca sa ating 5000 de postari de exemplu, ci ca sa mai invat cate ceva si sa-i invat si pe altii din ce stiu si eu.

Am facut-o si in alt topic. Speram sa atrag atentia unui moderator, poate muta topicul la ,,bodega''. Topicul asta are un singur rost: sa aduni posturi. Nu ai ce sa inveti din asemenea topicuri isi mai ales nu ai ce sa-i inveti pe cei care initiaza asemenea topicuri. N-au invatat fizica in scoala, nu o sa invete fizica nici pe forum. Parerea mea. Si uite asa am mai adunat un post. In acest fel dau un sens acestui topic...+1 +1 adun posturi.
Link spre comentariu

Ce de "inventatori" ...dar nici un produs de vanzare ...macar asa de serie mica ! Nici nu trebuie sa ai multa scoala ca sa-ti dai seama ca cine ar realiza un asemenea produs ar ajunge cel putin miliardar in foarte scurt timp ... ati vazut vreunul din asta ???? Acuma o sa vina teorii ale conspiratiei ...e de ajuns sa va uitati ca multi asemenea "inventatori" sunt pe youtube de ani de zile, deci nu dispar oamenii, nu-i omoara, nu patesc nimic (ba chiar se inmultesc ingrijorator de tare :da ) ...deci nimeni nu conspira impotriva lor (poate doar propria "stiinta").E suficient sa incerci sa gandesti putin, sa observi atent filmarea,descrierea, pozele, rezultatele ... si in marea majoritate va veti da seama "de unde vine energia care da peste contor" :da .

Cum nu? E plin pe net de inventatori care vand asemenea produse. Nu stiu cum se face dar cred totusi ca soarta le e potrivnica...Nici unul nu e miliardar. Toti sunt muritori de foame. Oare de ce? Oare "Carti" e problema? :rade: Sigur NU... :rade: ( nu "Carti" e problema... Problema e "NU VREAU CARTI"!
Link spre comentariu

Nu toti. Folositi "diagnostic bioenergetic" si numele unei firme care seamana cu numele zeului "kali" si cu traducerea in latina a cuvantului viata ("vita") si veti vedea o poveste de succes bazata pe credulitate.

Link spre comentariu

Problema e "NU VREAU CARTI"!

Asta da imi place,cand spui CARTI e dureros caci combate prostia si te face sa taci.

As mai completa:

Ai bani si nu stii pe ce sa-i cheltuiesti? ))CARTI

Nu ai bani dar vrei sa faci. ))CARTI

Te chinuie talentul si vrei sa spui o prostie. ))CARTI

Adevarat ca cele mai multe idei au venit din intamplare dar nu din prostie sau nimereala.

Din nou ideia stralucitoare cu iluminatul panourilor sa produca noaptea.....multi o tin secreta si pana la urma 1 din 10 tot o scapa

Link spre comentariu

Sa presupunem prin absurd ca se va descoperi si acest mult visat "moca energy", dar macar va fi descoperit de vreun Gheorghe sau Vasile care lucreaza la electrica, nicidecum de unul din capul satului care nu stie nici o lectie din fizica elementara. Oare, chiar nu va trece prin cap ca sunt atatea mari firme de cercetare in acest domeniu, si traiesc din acest vis pe banii contribuabililor, si tot se cearta cu legile fizice la care tot pierd intr-una si tot nu descopera nimic???? Chiar trebuie sa credem ca asa peste noapte, nea Ghita Ciobanul din reclama, din plictiseala pe deal cu oile, mai scoate cate un generator care ingenuncheaza jdemii de rafinarii si centrale electrice???? :nas:

Link spre comentariu

Va sfatuiesc sa nu mai trimiteti link-uri catre prostiile astea, fiindca practic sprijiniti vizualizarea videoclipurilor.Noi radem de prostiile lor si ei primesc vizualizari, implicit bani din reclame pe Youtube.Pana la urma, asta e scopul lor :sparge:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări