cav Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 salut ,nu inteleg ce te intereseaza ,, codul??daca da, cred ca te pot ajuta cu conditia sa nu fi umblat in dumpu eepromului adica sa fie original Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 11, 2005 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2005 da codul ma intereseaza... se pare ca acel 0000^ nu e :( a fost dus la un service, i s-a inlocuit EEPRM-ul cu unu' incompatibil :lol: dar il am in punga si pe al lui, cel original, da' nu am idee daca s-a recris :cry: sau e dump-ul orginal Link spre comentariu
cav Postat Februarie 11, 2005 Partajează Postat Februarie 11, 2005 deci , daca ai dampu original al eepromului eu pot sa-ti dau codul rc dupa serie , daca nu e original si e modificat ,nu mai este valabila seria trebuie sa-l citesti . si sa mi-l timiti mie prin mail si ti-l dau rezolvat , sau daca nu iti dau eu alt dump dar tu trebuie sa-l scrii in eepromdaca te pricepi. Inteleg ca eepromul este montat acum pe placaCe eeprom este ? ca inteleg ca sa schimbat salut ! Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 3, 2005 Autor Partajează Postat Martie 3, 2005 am gasit o pagina pe net cu bin-uri pentru el.... http://sheet.data-chip.ru/tipaudio-BLAUPUNKT/ o fi ceva de capul lor? primul arata asa: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 3, 2005 Partajează Postat Martie 3, 2005 la 68 si 69 sunt cifrele codului la 6B e ceva ce tine de ordinea lor.la 67 sau la 6A e counter de coduri gresite dar nu sunt sigur 100% ca aici si la care si cum se face.dar mai bine programezi o memorie cu dump-ul acesta si si ai codul 1804. Link spre comentariu
avengers Postat Martie 4, 2005 Partajează Postat Martie 4, 2005 niq_ro... incearca codurile astea..92481248sunt codurile pt casetofonul tau....cu conditia sa nu-i fi rescris eprom-ul :shock: Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 4, 2005 Autor Partajează Postat Martie 4, 2005 acum cateva am aflat si de astea 2 coduri posibile... o sa remontez memoria originala si o sa incerc.... ca nu am idee daca a fost sau nu reprogramata :oops: Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 4, 2005 Partajează Postat Martie 4, 2005 si daca a fost reprogramata?mai bine o citesti intai pentru orice eventualitate,ca altfel trebuie sa o scoti iar,sa o reprogramezi sau sa o citesti.citeste-o si pune dump-ul asici poate te poate ajuta cineva Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 4, 2005 Autor Partajează Postat Martie 4, 2005 m-am gandit si io la faza cu pusul ei pe cablaj, testare coduri, scoatere memorie de pe cablaj etc etc... asa ca o sa pun un soclu pe cablaj... si cat mai repede sa realziez superprogramatorul ala pentru memorie, adica asta: ca sa pot citi si, eventual, scrie Link spre comentariu
Vizitator fedea Postat Martie 6, 2005 Partajează Postat Martie 6, 2005 adresa 6A din memorie care este C2 la 0 greseli ,se scrie 92 si casetofonul functioneaza fara cod. Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 11, 2005 Autor Partajează Postat Martie 11, 2005 am reusit aseara sa lipesc firele la musa de serial si am citit cele de memorii: - cea "originala" este scrisa asa: - cea schimbata: Link spre comentariu
cav Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 niq-ro ti-am mai spus ,trimite dumpu prin mail (amandoua) si-ti citesc codurilesalutare ! cav Link spre comentariu
cav Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 niq,aca ai trimis dumpurile pe mail ,vezi ca mi-au venit pe bulk si au venit virusate , incearca sa le mai pui odata[/u] Link spre comentariu
niq_ro Postat Martie 11, 2005 Autor Partajează Postat Martie 11, 2005 am mai trimis o data, de pe alta adresa.. da' le-am pus sa le poti descarca si de aici: - ce era in memoria originala: orijinal.e2p - ce era in memoria de a fost pusa pe casetofon: orijinal2.e2p Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 11, 2005 Partajează Postat Martie 11, 2005 la primul fisier codul e 0000 si trebuie sa modifici primul C6 dupa 00 00 sa-l faci c2,la al doilea fisier codul e 7405 si 4A de dupa trebuie sa-l faci C2 fa modificarile astea scrie epromul si ar trebui sa mearga Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum