Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blaupunkt Lubeck CC20

niq_ro

Postări Recomandate

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

26

• gabiz_ro

7

• cav

6

• draku

4

Top autori în acest subiect

da codul ma intereseaza... se pare ca acel 0000^ nu e :( a fost dus la un service, i s-a inlocuit EEPRM-ul cu unu' incompatibil :lol: dar il am in punga si pe al lui, cel original, da' nu am idee daca s-a recris :cry: sau e dump-ul orginal

Link spre comentariu

deci , daca ai dampu original al eepromului eu pot sa-ti dau codul rc dupa serie , daca nu e original si e modificat ,nu mai este valabila seria trebuie sa-l citesti . si sa mi-l timiti mie prin mail si ti-l dau rezolvat , sau daca nu iti dau eu alt dump dar tu trebuie sa-l scrii in eepromdaca te pricepi. Inteleg ca eepromul este montat acum pe placaCe eeprom este ? ca inteleg ca sa schimbat salut !

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

la 68 si 69 sunt cifrele codului la 6B e ceva ce tine de ordinea lor.la 67 sau la 6A e counter de coduri gresite dar nu sunt sigur 100% ca aici si la care si cum se face.dar mai bine programezi o memorie cu dump-ul acesta si si ai codul 1804.

Link spre comentariu

acum cateva am aflat si de astea 2 coduri posibile... o sa remontez memoria originala si o sa incerc.... ca nu am idee daca a fost sau nu reprogramata :oops:

Link spre comentariu

si daca a fost reprogramata?mai bine o citesti intai pentru orice eventualitate,ca altfel trebuie sa o scoti iar,sa o reprogramezi sau sa o citesti.citeste-o si pune dump-ul asici poate te poate ajuta cineva

Link spre comentariu

m-am gandit si io la faza cu pusul ei pe cablaj, testare coduri, scoatere memorie de pe cablaj etc etc... asa ca o sa pun un soclu pe cablaj...

si cat mai repede sa realziez superprogramatorul ala pentru memorie, adica asta:

Posted Image ca sa pot citi si, eventual, scrie

Link spre comentariu

la primul fisier codul e 0000 si trebuie sa modifici primul C6 dupa 00 00 sa-l faci c2,la al doilea fisier codul e 7405 si 4A de dupa trebuie sa-l faci C2 fa modificarile astea scrie epromul si ar trebui sa mearga

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări