gerbil Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Mi-a dat cineva un PS2 slim care nu are sursa. Pe mufa de alimentare scrie 8.5V. Am prin casa cateva adaptoare dar nici unul de 8.5V.- unul mic universal (chinezarie) de la 3-12V 600mA;- unul de la un tv mini 9V 1A;- unul de la un modem RDS 15V (acesta e singurul care are mufa identica cu cea din PS2, dar voltajul e prea mare probabil ar lua foc, restul alimentatoarelor au mufe care nu intra in cea de ps2);- unul de laptop cred pe care il folosesc la un ZX Spectrum +2 9V 3A (cred ca este de laptop, asa am cumparat zx spectrumul, nu a avut sursa originala).Credeti ca este bun unul dintre acestea? Habar nu am de ce curent are nevoie un PS2 pentru a functiona, in afara de cei 8.5V scrisi pe el. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Credeti ca este bun unul dintre acestea? Habar nu am de ce curent are nevoie un PS2 pentru a functiona, in afara de cei 8.5V scrisi pe el.1-- alimentatorul oem pentru acest produs debiteaza 8,5v / 5,65 amperi .2-- din cele postate de dvs , absolut nici unul nu va este util . Link spre comentariu
gerbil Postat Noiembrie 24, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Ok, multumesc. O sa incerc sa caut unul compatibil. Link spre comentariu
gerbil Postat Noiembrie 25, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 M-am riscat si am incercat cu cel de la zx spectrum 9V 3A. Culmea, merge perfect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum