Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa PS2 slim

gerbil

Postări Recomandate

Mi-a dat cineva un PS2 slim care nu are sursa. Pe mufa de alimentare scrie 8.5V. Am prin casa cateva adaptoare dar nici unul de 8.5V.- unul mic universal (chinezarie) de la 3-12V 600mA;- unul de la un tv mini 9V 1A;- unul de la un modem RDS 15V (acesta e singurul care are mufa identica cu cea din PS2, dar voltajul e prea mare probabil ar lua foc, restul alimentatoarelor au mufe care nu intra in cea de ps2);- unul de laptop cred pe care il folosesc la un ZX Spectrum +2 9V 3A (cred ca este de laptop, asa am cumparat zx spectrumul, nu a avut sursa originala).Credeti ca este bun unul dintre acestea? Habar nu am de ce curent are nevoie un PS2 pentru a functiona, in afara de cei 8.5V scrisi pe el.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gerbil

3

• misuraelectronic

1

Top autori în acest subiect

Credeti ca este bun unul dintre acestea? Habar nu am de ce curent are nevoie un PS2 pentru a functiona, in afara de cei 8.5V scrisi pe el.

1-- alimentatorul oem pentru acest produs debiteaza 8,5v / 5,65 amperi .2-- din cele postate de dvs , absolut nici unul nu va este util .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări