vsurducan Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Articolul: http://www.mobiletechnews.com/info/2002 ... 91107.html Imaginea implantului: http://www.auger-loizeau.com/projects/ati/pro_ati.html Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 Cum functioneaza???? Se poate implanta in loc de tel un receptor radio??? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 are mp3 player ?cum formez numarul ? din dinti ?are camera foto cu autofocus ? se declanseaza automat cand zambesc ?va rog mai multe detalii , in urma activitatii mele pugilistice imi lipsesc mai multi dinti si sunt interesat sa ii inlocuiesc cu ceva util :crazy: Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 Am cautat pe net si am gasit asta: http://www.sciencemuseum.org.uk/talking ... th/112.asp Cum se face montajul ala??? Poate postati o schema!! Banuiesc ca functioneaza pe acelasi principiu ca ochelarii cu microvibratii care transmite microvibratii tegumentului din spatele urechii... Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 asta e tot ce am gasit Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 3, 2006 Partajează Postat Octombrie 3, 2006 Hai frate ce e asta ???? :finga: :finga: :finga: Ce dr... io vb serios si tu............ :finga: :finga: Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Chiar nu stie nimeni????? :prayer: :prayer: Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 4, 2006 Partajează Postat Octombrie 4, 2006 Tavi desenul tau m-a relaxat pe ziua de azi :smt044 Te-ai gandit sa iti fructifici creativitatea artistica vreodata ( ar fi extraordinar daca ai trimite un email cu posturile din intreg topicul catre radiocluburile de elevi, este profund sa stii ceea ce ai desenat si educativ in acelasi timp )!? Cum zic vecinii de peste Atlantic "You make my day" Danke inca o data si :bere: Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Ba voi stiti sa face-ti numai misto... Altceva mai stiti???? :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 stim si altceva dar nu divulgam secretul :smt003 Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Da e clar ca nu am cu cine sa discut ! Tara, te-as ruga sa nu te mai bagi in discutie daca mai dai raspunsuri d'astea idioate ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 mai baiatule, daca nu stii de gluma incearca sa te abti de la comentarii la adresa mea , ca eu nu am scris INCA nimic la adresa ta indiferent de ce am scris eu, daca cineva stia ce sa iti raspunda , ti-ar fi raspuns Link spre comentariu
schnapy Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 Nu vreau sa ne certam, doar vroiam sa-ti spun ca ma stresezi cu comentariile alea, care n-au nici o legatura cu subiectul. :smt014 Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 5, 2006 Partajează Postat Octombrie 5, 2006 da cum poti sa crezi ca exista schema pentru asa ceva fiind vorba de o inovatie , mai mult ca sigur in stadiu de cercetare ? Link spre comentariu
tiristor Postat Octombrie 8, 2006 Partajează Postat Octombrie 8, 2006 Acest telefon din dinte are adepti pro si contra.Dar contra mai mult ca se poate urmari si indentifica fiecare individ ,plus ca ai fi ascultat si convorbirile inregistrate.Schema nu e simpla de loc,dar principiul e simplu ,se transmite prin sistemul osos rezonantza sunetelor. :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum