Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telefon fara fir implantat in masea

vsurducan

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• schnapy

8

• Tavi

5

• Gerula

4

• vsurducan

1

Top autori în acest subiect

are mp3 player ?cum formez numarul ? din dinti ?are camera foto cu autofocus ? se declanseaza automat cand zambesc ?va rog mai multe detalii , in urma activitatii mele pugilistice imi lipsesc mai multi dinti si sunt interesat sa ii inlocuiesc cu ceva util :crazy:

Link spre comentariu

Tavi desenul tau m-a relaxat pe ziua de azi :smt044 Te-ai gandit sa iti fructifici creativitatea artistica vreodata ( ar fi extraordinar daca ai trimite un email cu posturile din intreg topicul catre radiocluburile de elevi, este profund sa stii ceea ce ai desenat si educativ in acelasi timp )!? Cum zic vecinii de peste Atlantic "You make my day" Danke inca o data si :bere:

Link spre comentariu

mai baiatule, daca nu stii de gluma incearca sa te abti de la comentarii la adresa mea , ca eu nu am scris INCA nimic la adresa ta indiferent de ce am scris eu, daca cineva stia ce sa iti raspunda , ti-ar fi raspuns

Link spre comentariu

Acest telefon din dinte are adepti pro si contra.Dar contra mai mult ca se poate urmari si indentifica fiecare individ ,plus ca ai fi ascultat si convorbirile inregistrate.Schema nu e simpla de loc,dar principiul e simplu ,se transmite prin sistemul osos rezonantza sunetelor. :supz:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări