bluerocket Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Buna ziua. Am primit 3 televizoare care nu sunt total busite, la fiecare merge cate ceva. Vreau sa incerc sa le repar insa banuiesc ca e nevoie de destul de multe cunostinte de electronica. Experienta mea in electronica este ... cat de cat, ca reper, am construit surse cu stabilizatoare, stiu sa fac un circuit, cunosc componentele electronice. Vreau sa va cer surse de informatii care ma pot ajuta in depanarea TV-urilor. Multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Pana la ... surse de informatii , lumineaza'ne tu Brand , Model , Sasiu , Simptome ... ? Link spre comentariu
uvas Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Sper ca ai desfacut bratara de la mana. Link spre comentariu
klaxxon Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Principii de bază. Cartea e veche, acum se folosesc altfel de circuite, au apărut LCD-uri şi LED-uri, tehnologia a evoluat foarte mult. Pentru început însă, e folositoare. http://www.scribd.com/doc/61780207/Depa ... lor-Basoiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum