jonny_ryc Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 va salut! imi puteti spune daca ic.stk0050n este echivalent cu stk0050 sunt folosite la o statie amplificare technics, pe schema imi apare stk0050n dar am gasit stk 0050 fara n si nu stiu daca este echivalent nu gasesc schema decat la stk0050 si nu-mi pot da seama daca e echivalent! Link spre comentariu
bratueduard Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Este aceeasi frectie.Nu sunt diferente intre ele. (semnificative) Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Este aceeasi frectie.Nu sunt diferente intre ele. (semnificative)va multumesc mult! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Dacă e vorba de făcături chinezeşti la cîţiva lei renunţă, se ard repede. Se poate înlocui cu doi trz şi trei diode.În cataloagele vechi, STK-urile cu terminaţia N cică rezistau şi la sarcini de 4 Ohmi, dar s-au produs puţine şi nu am văzut decît arse. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum