Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare circuit integrat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• smd-man

6

• euvasile

6

• BRANCA

4

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

am cautat si eu inainte dar nu am gasit nimic asemanator, am gasit o schema cu attiny13,dar acesta se alimenteaza la max 5v nu la 9v. Cineva foloseste aproximativ 300 de asfel de lampi si deja sau stricat cateva bucati.am gasit si alceva asemanator cam 80% dar tot nu scrie nimic.

post-66077-13982971344_thumb.jpg

post-66077-139829713687_thumb.jpg

Link spre comentariu

Chinezii sunt smecheri, nu folosesc microcontrolere decat daca e neaparat necesar, in rest folosesc integrate de uz general, operationale gen LM 358, logice gen HEF 4011, etc. pentru aplicatii ieftine.Partea proasta e ca le sterg codurile si trebuie sa cauti la greu pana gasesti ce integrat e acolo.

Link spre comentariu
  • 7 ani mai târziu...

Este vechi subiectul , dar cred ca aici este cel mai bine sa cer ajutorul.

Este vorba de o sursa de 12V 5A care nu mai munceste. Am masurat la rece tot de pe ea si nimic nu pare suspect ( scurt sau intreruperi ).

Bine inteles ca un mic chinez a montat in primar un CI neinscriptionat .

Poate cineva de pe forum  s-a mai lovit de aceeasi problema si stie ce  integrat este asta.

20210112_c.jpg

20210112_b.jpg

20210112_a.jpg

Link spre comentariu
Acum 14 ore, smd-man a spus:

Este vechi subiectul , dar cred ca aici este cel mai bine sa cer ajutorul.

Este vorba de o sursa de 12V 5A care nu mai munceste. Am masurat la rece tot de pe ea si nimic nu pare suspect ( scurt sau intreruperi ).

Bine inteles ca un mic chinez a montat in primar un CI neinscriptionat .

Poate cineva de pe forum  s-a mai lovit de aceeasi problema si stie ce  integrat este asta.

20210112_c.jpg

20210112_b.jpg

20210112_a.jpg

salutare, circuit integrat OB2263AP este cel ce echipeaza sursa 230vac /12vcc,5a

Link spre comentariu

Posibil ca informaţia lui Nikky să fie corectă.În afara Vdd ,pe care n-am putut-o urmări,pinii ar corespunde la ob2263ap.Mă refer la FB,GATE,GND,SENSE,RI,NC(3,6).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări