LostCell Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 vlad_2770 la o retea..am fost la un prieten care avea 2 compuri + l-am dus pe a meu,avea un switch,conectat compurile prin switch la cablu providerului,luat la intamplare 3 adrese ip(stiam clasele)bagat..si nu ne-a venit sa credem ca mereau toate 3 cu 512KB/sec :finga: ,pe urma asteptam sa sune provideru sa faca scandal..dar dupa cateva ore de navigare nu sa sunat provideru ci a dat ip conlict.daca vrei sa folosesti alte ip-uri iti mai iei o placa de retea si.. :supz: sa nu te prinda dupa mac :finga: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Daca stiati si mac-ul corespunzator celui care intra de pe ip-ul respectiv, cand tipul de la care ati "imprumutat" ip-ul intra, nu mai aveati conflict, insa va dadeati seama ca vi se incarcau paginile muuult mai greu, iar mess se deconecta/reconecta Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 scopul nostru nu era furatu netului :finga: :snakeman: Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Depinde ce intelegi prin furat de net...daca iti trebuia provizoriu..ce sa faci:) Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Septembrie 26, 2006 Partajează Postat Septembrie 26, 2006 Da dalu364 a scris corect: La intervale periodice de timp, aplicatia denumita Torpack determina schimbarea aparenta a adresei de IP a computerului de pe care se ruleaza. M-am uitta in viteza si am vazut scris acolo: Torpack foloseste tehnici de criptare pentru a trimite date catre The Onin Router, o retea mondiala se servere denumita Tor care transfera date intre ele intr-un mod aleator. Deci este clar ca tu figurezi cu o adresa IP care se schimba dar undeva exista index-ul intre adresa IP cu care figurezi si adresa ta reala!!! Si viteza scade deoarece tot traficul tau trece prin macar un router in plus (cel de la baieti) care bineinteles ca nu pot oferi super viteza (inca)!!! Nu inteleg de ce unii se chinui ca de acasa sa isi schimbe adresa de IP ca sa poata face "bucurii" altora cind in lume cei care fac asa ceva, in primul rind nu opereaza niciodata de acasa de la ei. Isi gasesc puncte de conectare (pe care le schimba destul de des) si de acolo ruleaza "bucurile". Eu sustin ca ideea de a crede ca schimbarea IP este o chestie safe este gresita. Da cred ca daca vrei sa faci "bucurii" in RO poti sa o faci linistit folosind cele de mai sus. Romanii nu au banii necesari sa poata sa te urmareasca. Dar daca vrei sa faci ceva mai mult este bine sa uiti metoda de mai sus!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum