Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

filtru high pass

cozmalau

Postări Recomandate

buna! am un difuzor SKN 16 de 60w pe 8 ohmi, si un amplificator 2x50w pe 4 ohmi , difuzorul am observat in urma unei testari ca nu prea are bass, cred ca din cauza ca ii inchis,si vreau sa ii pun un filtru de inalte cu un condensator dar nu stiu de ce capacitate si tensiune sa fie acesta.Ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cozmalau

2

• __farad__

1

• Luca

1

Top autori în acest subiect

Daca ai pui filtru nu vei obtine mai mult bass.Filtru nu se cumpara si se confectioneaza in functie deparametrii difuzorului.Este foarte posibil ca acel difuzor sa fie proiectat pt o incinta bass reflex , Incearca sa il testezi intr-o asemenea incinta poate vei obtine mai mult bass.

Link spre comentariu

Acela este un difuzor de banda larga. De regula filtrele se folosesc impreunacu difuzoare specializate in banda de frecventa respectiva si se acordeazadupa caracteristicile acestora. Un simplu condensator va taia joasele insa fara bobina vei avea pulsuri. In plus, fiind de 8 ohmi si ampliful de 4 ohmi vei avea pierdere de putere. Scheme de filtre gasesti pe net, inclusiv pe forum.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări