Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Cum sa nu ajunga pt ca baiatu ii vecin cu mine si pe deasupra suntem prieteni f buni Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 horia eu sunt din brasov . ...... si pt alimentare kitului de subwoofer iti trebuie traf separat de puterea kitului .... Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Aplica semnal audio la intrare, apoi verifica cu un difuzor unde ai semnal si unde nu ai. Ideal era cu un osciloscop, insa merge si cu un difuzor.Mergi pe fiecare etaj si vezi. Finalii de obicei nu se ard cu una cu doua, vezi altceva sa nu se fi ars...etajul de intrare Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 am masurat fiecare final si se pare ca-s arsi. Eu sunt de parere sa schimb acutalul kit de amilificare cu altul, mai mult ca sigur sunt arsi si prefinali si poate mai multe componenete. ce parere aveti? Stiti cumva ce tensiune scoate transformatorul de la amplificatorul acesta? Ce kit as putea folosi in locul acestuia pentru a face f putine modificari, si sa aiba aceeasi putere? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 N-ai un aparat de masura? Din cate imi aduc aminte, parca scotea 35W. Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Nu am si de aceea am vrut sa intreb aici. Nu stii cumva si ce tensiune scoate? sau ce kit as putea folosi in locul acestuia? Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Uita-te pe tensiunea de la condensatorii de filtraj, mai scade vre-o 5-10V si cam atat ai Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 k mersi, dar tot nu stii ce kit as putea foloisi in locul celui de acum la o tensiune de 30-35 Vcc?(condensatirii sunt eg7691 de 4700uFT si 40 Vcc) Link spre comentariu
victor_wts Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 uite aici schema ampului. din cate stiu eu traful are +-22v dupa filtrare ajungand pe la 30v nu bag manan foc dar asa stiu :weedman: am si eu o mare rugaminte cine are rabdare si poate sa imi ma ajute si pe mine sa scot corectorul de ton din acest amp pt ca potentiometrele sunt nasoale si mai mult le tin in 0 reglajele facandule din calc. care aveti rabdare puteti sa imi lasati un id de msg sau sa imi dati un buzz la victor_wts pls :prayer: . Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Mersi victor pt scehma, dupa cate stiu mi-ai mai trimis-o o data pe mail. :smt003 Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Multumesc Dr4g0n pt recomandare de schimbare de kit cu http://www.alfaservice.ro/index.php?mai ... ucts_id=38 ai avea si o shema cum as putea face schimbarea?(sunt incepator :yawinkle: ) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 doar nu vrei sa cumperi jaful ala de hibrid ??? Cu banii aiai iti cumperi un STK si este mult mai bum Uite si aici kituri http://www.hi-end.ro/index.php?cPath=10 ... ebf165f6de Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Stiu ca aplificatoarele pe integrate nu sunt f stralucite, dar ala varianta nu stiu. Ce imi recomanzi de la STK? sa se potriveasaca,ca putere si tenssiune de 35Vcc. Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Si sa fiu nevoit sa fac putine modificari, adik aproape de loc Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 sunt o gramada, google e prietenul nostru :partyman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum