Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator Electronica 3220

Vizitator horia_b

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

7

• niq_ro

5

• Enigma86d

2

• Dr4g0n

2

Top autori în acest subiect

Aplica semnal audio la intrare, apoi verifica cu un difuzor unde ai semnal si unde nu ai. Ideal era cu un osciloscop, insa merge si cu un difuzor.Mergi pe fiecare etaj si vezi. Finalii de obicei nu se ard cu una cu doua, vezi altceva sa nu se fi ars...etajul de intrare

Link spre comentariu
Vizitator horia_b

am masurat fiecare final si se pare ca-s arsi. Eu sunt de parere sa schimb acutalul kit de amilificare cu altul, mai mult ca sigur sunt arsi si prefinali si poate mai multe componenete. ce parere aveti? Stiti cumva ce tensiune scoate transformatorul de la amplificatorul acesta? Ce kit as putea folosi in locul acestuia pentru a face f putine modificari, si sa aiba aceeasi putere?

Link spre comentariu

uite aici schema ampului. din cate stiu eu traful are +-22v dupa filtrare ajungand pe la 30v nu bag manan foc dar asa stiu :weedman: am si eu o mare rugaminte cine are rabdare si poate sa imi ma ajute si pe mine sa scot corectorul de ton din acest amp pt ca potentiometrele sunt nasoale si mai mult le tin in 0 reglajele facandule din calc. care aveti rabdare puteti sa imi lasati un id de msg sau sa imi dati un buzz la victor_wts pls :prayer: .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări