Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 De curand s-au ars finalii la amplificator(electronica 3220), avand o varsta, este aprox din 1978 modelul, sunt sigur ca nu mai gasesc finali. As putea sa schimb kitul de amlificare cu un altul fara a face mari modificari? mentinoez ca amplificatorul are 2x20W pe 8 ohm. Daca as putea, ce kit mi-ai recomanda? Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 cum sa nu gasesti finali ?sant 2n3055 si se gasesc dar daca tu tii neaparat sa o modifici e treaba ta oricum statia e din 80siceva deci nu e shiar asa veche Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 nu tin sa o modific. Nu stii cumva un magazin online de unde se pot cumpara finali? Link spre comentariu
LostCell Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 http://www.dioda.ro/modules.php?name=Cauta_Componenta Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 horia_b intra la mine pe site si vezi ca in meniu e un derulant pentru magazine, acolo gasesti multe magazine. Iti recomand sa te duci in targ si sa iti iei 2n3055-uri vechi, erau facute mai calumea. Astea noi care se gasesc in magazine, majoritatea sunt falsuri, au pastila de siliciu mult mai mica decat cei originali. Plus ca in targ ii gasesti mai ieftini (sub 1 leu) Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 vezi sa nu fie duse si alte componente si cand bagi finalii sa se duca din nou ....mai sapa sa vezi daca totul e ok, inainte Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 presupun ca sunt arsi finalii deoarece se aude f incet la volum maxim.Problema a aprarut cand unul din condesatorii de 4700uF a facut un scurt,iar rezistenta cu care a facut am schmbat-o da nu are nici un rezultat, rezistenta incalzindu-se f mult. O sa merg in targ poate o sa gsesc o pereche de finali. Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 presupun ca sunt arsi finalii deoarece se aude f incet la volum maxim.Problema a aprarut cand unul din condesatorii de 4700uF a facut un scurt,iar rezistenta cu care a facut am schmbat-o da nu are nici un rezultat, rezistenta incalzindu-se f mult. O sa merg in targ poate o sa gsesc o pereche de finali. Link spre comentariu
Vizitator maximus Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 poate ti-s dusi prefinalii sau preampliful, o parte din componentele lui....sapa Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 k am sa incerc sa vad ce pot as fac Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 horia de unde esti ca am eu 4 finali 2n3055 veci si buni Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Daca ar fi din timisoara a-s putea sa-i dau eu 4 finali 2n3055, din aia facut inainte de 1990. :drinkers: si functionali. Am supus 2 bucati la 15V@1,5A timp de 30min si au mers. Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Sunt din sebes jud. alba. Tu Dr4ag0n tu de unde esti? as mai avea o intrebare la nistalearea filtrului activ pt woofer http://www.magazin.ro/adelaida/catalog/ ... _024V4.pdf alimentare se poate lega la transformatorul statiei? sau unde se poate lega? Link spre comentariu
Vizitator horia_b Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Cu timisoara s-ar putea rezolva enigma86 pt ca am un prieten stundet acolo si sta in complexu studentesc. Prima data vreau sa vad care este problema mai exact Link spre comentariu
Enigma86d Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 Daca ajung la tine finalii in Sebes, atunci imi trimiti datele de contact si ii dau. :drinkers:Later edit(sa nu postez 5 post-uri degeaba): Ok, mess: enigma86k, si imi spui detaliile. Cand ajung acasa ii dau jos de pe radiator. :drinkers: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum