Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrare stereo pentru amplificator!

cristianvalentin

Postări Recomandate

Salutari stimati colegi de forum! Dupa cum se specifica si in titlu intrebarea mea are legatura cu intrarea pentru un aplificator cu TDA 7294 , cate o buc pe fiecare canal! In momentul de fata ambele integrate primesc acelasi semnal(mono) si as dori sa leg fiecare amplificator sa primeasca semnalul sau (R/L). Se poate lega fiecare integrat la sursa de semnal prin intermediul unui condic mic de 10nF care sa decupleze cc?Va multumesc! :101

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristianvalentin

3

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Posteaza schema folosita la realizarea amplificatoarelor. Majoritatea schemelor au deja condensator pe intrare, acesta are rol de decuplare si de filtru trece-sus, din acest trebuie sa iei in calcul si rezistorul montat de la intrare la masa pentru ca impreuna cu condensatorul formeaza acel filtru RC.10nF este o valoare prea mica, impreuna cu un rezistor de 47k (exemplu) va forma un filtru trece-sus la 330Hz, nu e prea bine. Condensatorul de pe intrare are in general valori de ordinul uF.Bafta!

Link spre comentariu

Din cate imi amintesc eu problema cu potentiometru era din cauza potentialelor maselor(amp si pc) .Masurate aveam o tensiune continua de 3XXmV. si de aceea am pus acel condensator

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări