Vizitator danyelo Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Buna tuturor. Am o intrebare simpla si banala pentru unii, dar cu batai de cap pt mine. Am observat ca sursele profesionale de tensiune au 2 potentiometre pentru reglaj. Unul ii pentru cursa "mare" si unu pt "finete". Am incercat o idee venita in cap, inserierea a 2 potentiometre. Unu de 50k si unu de 1k. Am reusit "isprava" dar nu e ceea ce m-am asteptat. Nu este chiar asa fin. Intrebarea intrebatoare: ce ar trebui sa adaug pe langa cele 2 potentiometre pentru a fi cursa mult mai "fina" si exacta? De exemplu sa regrele la zecimi tensiunea sau din jumatate in jumatate de volt? Link spre comentariu
bratueduard Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Sa montezi niste potetiometre multitur? Link spre comentariu
Vizitator danyelo Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Am incercat. Dar cand il introduc in circuit imi da voltaj maxim. nu se intampla nimic. la scoala, unde am vazut acele surse, nu sunt potentiometre multiturn. de asta am intrebat si am incercat si eu. Daca erau stiam ce trebuie sa fac. dar multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Cum le-ai legat? Link spre comentariu
Vizitator danyelo Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Acestea sunt cele trei metode care le-am gasit pe internet. Probabil nu am stiu ce anume sa caut, ce anume sa scriu pentru a-mi afisa exact ce ma interesa. Aceasta este poza cu schemele. http://i42.tinypic.com/9rt8wg.jpg Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 http://pianointune.blogspot.ro/2011/04/ ... -fine.html Link spre comentariu
Vizitator danyelo Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Multumesc frumos ! O sa le incerc maine la prima ora. Multumesc incaodata ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum