Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce difuzoare mai recomandati

Blak

Postări Recomandate

Ce difuzoare imi recomandati pana in 2 mil de 12" (30cm..diametru)Deci momentan am pe masina un dibeisi (ala cu con ...de 12"...cu magnetul ala imens) si un atto ( de 12" ala cu membrana neagra )....amandoua sunt puse p e o magaoaie de cutie ruseasca de o o boxa.... e capitoanta..etc ...facuta de fabrica ..cutia....Ca statie am un Blaupunkt 2x150W(reali) cross-over la 120hz ...si un cass panasonic la 4x35W ....oricum faza e ca afara nu prea se aude...se aude putin ca vibreaza tabla ..dar slab de tot....(oricum pe langa subwoofer sunt boxele din usi...un difuzor full range RFT parca.....de 30cm diametru .....si inca 2 difuzoare de 20cm + un tweeter piezo .....)Ce parere aveti ? Afara se aude foarte slab........Masina e un Renault 21 nevada ....Ce parere aveti? Ce difuzoare sa folosesc sa scot si eu bass-ul ala sa se auda afara rau de tot....Am mai observat ca masina e super capitonata...cand inchid capota la spate de abia se aude afara...iar cand o deschid se aude de la vreo 200 de metri de masina poate si mai mult....muzica..... Astept parerile voastre..poate imi recomndati alte difuzoare sau ... ce as putea sa fac sa rupa masina mai rau :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

2

• micutu

1

• titro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Bytzu

scoti geamurile :lol: daca e foart bine antifonata/capitonata absoarbe undele, nu le reflecta, asa ca n-o sa vibreze - poate un GZ Nuclear s-o miste da pe la vreo 400-600 Rms, in nici un caz la 150 - 300din ce zici tu ar trebui sa bubuie al naibii de tare, dar de vina nu cred ca-s difurile, ci masina, ca asa am patit nsi la mine

Link spre comentariu

Toti cei ce ne ocupam de sunet si mai facem si cate o instalatie de sonorizare auto, ne chinuim sa "tinem" sunetul inauntru si sa se auda cat mai putin afara iar tu iti faci probleme exact pt ca ai obtinut acest lucru?Parerea mea este ca trebuie sa se auda cat mai bine si cat mai tare INAUNTRU si daca se poate afara sas nu se auda nimic.Dar ca sa nu fiu offtopic de tot iti recomand difuzorul 10SW2A DVC de la selenium. Se incadreaza in bugetul tau, chira cred ca poti sa iti faci si incinta pana in 2 milioane si este un difuzor excelent.Bafta

Link spre comentariu

Bah ti-am zis cand am deschis porbagajul..se aude super super tare..cand il inchid .... sa dus afara muzica :d ....inauntru se aude bine..fara distorsiuni..etc..si super tare..nu prea te intelegi....Deci voi ziceti sa mai pun o statie ? :) ..Zilele astea reusesc sa-mi iau un JBL GT4-12 la 250W RMS..poate asta o sa ma multumeasca..+ atto si dibeisi ala...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări