ivascuviorel Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Va salut .Am un tv hyundai cu sasiu 12.6 ,care avea c-urile din secundar sursa uscati ,c624,c627.c527,cc512 din baza bu808dfitv rezolvat cu rastru normal,pe sunet am gasit rupt cablajul langa mufa de iesire difuzor din ci 102(tda7056at),dar am o probema cu imaginea care este cu o tenta usor verde,sa fie problema din tub!. Cu respect!. Link spre comentariu
surubarila Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Sanatate permanenta ! Daca totul e OK pe calea video regleaza culoarea la minimum pe un post TV apoi intra in service si "echilibreaza" RGB asa fel ca imaginea sa fie pur alb-negru , fara tenta de vreo culoare. Link spre comentariu
ivascuviorel Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 O sa mai verific placa video,si sa masor rez pe albastru sa nu fie intrerupta sau t703,intrerupt vreun terminal,si o sa refac lipiturile pe placa tk!.Cu respect!. Link spre comentariu
ivascuviorel Postat Aprilie 12, 2017 Partajează Postat Aprilie 12, 2017 Cum se poate intra in s.m din telecomanda?. Cu respect!. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 13, 2017 Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Cu o telecomanda P909 cu tasta contrast - Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum