cozmalau Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 va multumesc! vu metrul functioneaza la 18v CC . Link spre comentariu
andreivlad1999 Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Ma bucur ca ai adat un feedback. Esti printre acei forumisti care au facut acest lucru. E important sa dai acest feedback pentru ca i-ar putea ajuta pe altii care au aceeasi problema sa o rezove mai usor si mai rapid. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 O întrebare: cînd se aprind toate ledurile, intensitatea lor scade? Dacă se întîmplă asta, măreşti tensiunea de alimentare pînă la maxim +24V, stabilizaţi desigur. Link spre comentariu
cozmalau Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 nu scade intensitatea, dar cred ca ar merge si la 24v pentru ca nu cred ca au luminozitatea maxima . Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Am întrebat findcă unul sau două, din ce-mi trecură prin mîini pe vremuri, aveau simptomul ăsta şi le-am mai resuscitat renunţînd la ledul roşu în paralel cu rez de 560 Ohmi în serie cu sursa, se cîştigă puţină tensiune. Din păcate plaja de afişare e destul de îngustă, nici din reglaje nu se rezolvă ca la alte scheme. Link spre comentariu
Voltus Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Am facut mai demult schema cu pricina ( cu cateva modificari : am fol o scc. pentru leduri ) si sunt multumit de functionare . La 8 leduri domeniul masura era la circa 23dB . Led-urile se aprind brusc si efectul este unul placut ochiului . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum