Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

-SONY- camera DVX-800

Nostalgic

Postări Recomandate

Nu stiu daca am pus subiectul unde trebuie dar aici am crezut ca ar fi mai bine , la foto.Am primit o camera "SONY DVX-800" de la cineva care a vrut s-o arunce la gunoi.Va intreb ce se poate face cu ea? Cum pot s-o conectez ca webcam? .As vrea sa o folosesc la ceva , daca nu o arunc la ghena.Si altceva,am manevrat-o pe toate partile si cum o inclinam intr-o pozitie cum suna ceva in interior ca si cind ceva nu era fixat solid, ce poate fi , ca nu am demontat-o?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nostalgic

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Multi au fost tepuiti cu asemenea camere, printre care si cel de la care am primit acest obiect. A vrut s-o dea la gunoi . As vrea sa ii pot da o folosinta .In timpul liber voi incerca anumite utilizari .Multumesc dl. validae, pentru raspunsul dat, dar vreau sa reusesc ceva.

Link spre comentariu

Puteti sa-i scoateti filtrul infrarosu din spatele obiectivului si s-o transformati in Nightvision de exemplu.Combinata cu o lanterna cu leduri IR va va putea permite vederea in noapte la cateva zeci de metri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări