Nostalgic Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Nu stiu daca am pus subiectul unde trebuie dar aici am crezut ca ar fi mai bine , la foto.Am primit o camera "SONY DVX-800" de la cineva care a vrut s-o arunce la gunoi.Va intreb ce se poate face cu ea? Cum pot s-o conectez ca webcam? .As vrea sa o folosesc la ceva , daca nu o arunc la ghena.Si altceva,am manevrat-o pe toate partile si cum o inclinam intr-o pozitie cum suna ceva in interior ca si cind ceva nu era fixat solid, ce poate fi , ca nu am demontat-o? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Vreau sa stiu cum se poate conecta ca webcam. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Nu poate fi folosita ca webcam, in primul rand fiindca nici nu e Sony, e o facatura chinezeasca. http://forum.softpedia.com/topic/281349 ... u-dvx-800/ Link spre comentariu
Nostalgic Postat Noiembrie 23, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Multi au fost tepuiti cu asemenea camere, printre care si cel de la care am primit acest obiect. A vrut s-o dea la gunoi . As vrea sa ii pot da o folosinta .In timpul liber voi incerca anumite utilizari .Multumesc dl. validae, pentru raspunsul dat, dar vreau sa reusesc ceva. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Puteti sa-i scoateti filtrul infrarosu din spatele obiectivului si s-o transformati in Nightvision de exemplu.Combinata cu o lanterna cu leduri IR va va putea permite vederea in noapte la cateva zeci de metri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum