miron1947 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Am un HDD SeaGate ST500DM002-1BD142, care ba este ba nu este detectat de PC, poate functiona cateva luni sau catva zile si dupa o perioada (la fel de variabila) in care nu este detectat isi revine singur.Am doua HDD-uri pe PC, ambele SATA, unul functioneaza, am schimbat si cablurile intre ele sa vad daca de la ele este problema, dar cel functional se simte bine cu toate combinatiile de cabluri. Care poate fi cauza si eventual cum se poate rezolva? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 incearca sa dai jos placa sa o stergi pe contacte si sa o reasezi la loc cu mare griije poate isi revine seagate sunt pocnite rau am avut vreo 3 2 inca mai detin Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 sa o stergi pe contacteN-am mai desfacut un HDD pana acum, poate imi puteti explica la ce placa si ce contacte va referiti. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 io am un seagate de 300 de gigei, pe SATA1, și încă merge, fain-frumos.așa că, fiecare regulă are și excepții! )cât privește ”este/nu este”, poate fi vorba de niscai ”gângănii” defecte pe placa hardului.dar cum sunt din ce în ce mai greu de schimbat, recomand un backup și... eventual, vândut ca ”refurbishable”... Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 un backupAdica sa sa cumpar altul si cand prinde o zi buna sa le transfer pe cel nou? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 cam ce spune colegu MifTy e exact cea ce ar trebui facut placa este cea de pe dosul li pe care sunt mufele de contact Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 un backupAdica sa sa cumpar altul si cand prinde o zi buna sa le transfer pe cel nou?da.nu recomand dvd-uri, conform legii lui Murphy, o să-ți moară hardul fix când faci backupurile! Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 nu recomand dvd-uriNici n-am luat in calcul aceasta posibilitate avand in vedere ca sunt cca. 460 GB de salvat. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Hardul are o problema cu alocarea,daca ai ceva important,fa backup.Daca nu..asta e.Cauta utilitarul CrystalDiskInfo,acesta citeste direct S.M.A.R.T. data,mai mult ca sigur iti va indica problemele.Nu te baza pe altele gen hddtune.. Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 CrystalDiskInfo.L-am instalat dar tot nu gaseste HDD-ul. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Daca nu mai e recunoscut in bios,nu se mai poate face nimic la nivel soft. Am si eu un seagate cu aceleasi probleme,astept sa crape de tot.Eu cel putin l-am folosit numai pt torenti si a servit bine vreo 4 ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum