INTERFUN Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Salutare! Aseara masina de spalat Candy model GO 611 a fiert apa in asa hal ca a si stricat o parte din rufe. Desi programul era pentru 30 de grade, acesta a durat aproape dublu si cred ca rezistenta a incalzit continuu. Senzorul de temperatura are cam 30 k la temp. camerei si ~7k cand apa e clocotita. Nu stiu daca valorile sunt normale, la alte masini am intalnit intre 18k si ~1k. Cert este ca tot ciclul de spalare rez ramane cuplata. Am verificat traseul de la senzor la placa si este ok. si releul deasemenea.(La clatire nu cupleaza). Se mai intampla o ciudatenie: in manual scrie ca resetarea se face trecand butonul rotativ in poz 0 (off), dar nu sterge programul. De exemplu nu pot sa opresc programul si sa evacuez apa.Cand ii dau pe evacuare continua programul care a fost intrerupt. Dupa ce se termina programul, daca vreau din nou acelasi program( sau altul) la comanda start face evacuarea (comandata anterior). Daca cineva are vreo idee, raman dator! Link spre comentariu
aschiuta Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Buna seara.NTC-ul la Candy are 20 Kohm la 25 grade Celsius si 2,14 Kohm la 85 grade Celsius.O seara buna.aschiuta Link spre comentariu
INTERFUN Postat Noiembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Multumesc Aschiuta! Maine ii fac o proba cu un potentiometru ca nu mai am nici un NTC si revin cu constatari. Link spre comentariu
INTERFUN Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2013 Intr-adevar, NTC-ul a fost problema. In lipsa i-am pus un comutator cu martor prin care decupleaza rez dupa 5-10 min. Provizoriu. Clientul a agreat solutia si se pare ca intr-adevar orice lucru provizoriu ramane definitiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum