Vizitator cr33py2000 Postat Septembrie 20, 2006 Partajează Postat Septembrie 20, 2006 am o telecomanda de la un tv tunner si vreau sa fac "tastatura wireless".Dar nu stiu unde trebuie sa pun senzorul la tastatura...ma poate ajuta cineva?????? Link spre comentariu
pyu Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 am o telecomanda de la un tv tunner si vreau sa fac "tastatura wireless".Dar nu stiu unde trebuie sa pun senzorul la tastatura...ma poate ajuta cineva??????senzorul vine in portul com... iti dau o schema daca vrei... Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000 Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 senzorul e pe USB...nu am nimic de pierdut dak imi dai schemacalc meu suporta tastarura si pe usb Link spre comentariu
pyu Postat Septembrie 21, 2006 Partajează Postat Septembrie 21, 2006 uite ceva de pe http://www.bobtech.home.ro/ vezi ca ai acolo scheme-> home automation ->BobRemote telecomanda pt pc... eu am folosit schema a doua , aia mai simpla fara uControler iar ca soft girder Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 nu cred ca ai inteles ce vreau....eu vreau sa pun senzorul de la telecomanda la tstatura Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 termina mai cu aberatiile astea, nu ai cum sa faci ce vrei tu !wireless inseamna radio, led-ul este infrarosu ! Link spre comentariu
razvan_paul Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 wireless inseamna fara fir, nu neaparat radio Link spre comentariu
pyu Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 cr33py2000 eu tot nu am inteles ce vrei sa faci... Link spre comentariu
Tavi Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 el crede ca daca pune undeva pe tastatura un led de ir ( el zice senzor la cel care emite cred ) ii merge tastatura la distanta fara fir :smt003 Link spre comentariu
pyu Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 el crede ca daca pune undeva pe tastatura un led de ir ( el zice senzor la cel care emite cred ) ii merge tastatura la distanta fara fir :smt003aaaaa..... acum m-am prins... asa normal ca nu ai cum face.... Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000 Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 pai...si telecomanda de la tunner are cateva din functiile tastaturii(tastele sageti, "z",backspace,enter,are chiar si but NumLock,nu cred ca tre sa mai mentionez tastele de la 0-9) si dupa capul meu telecomanda e o tastatura cu mai putine functii, si nu inteleg de ce nu as putea sa fac ceea ce vreau poate ca imi explica si mie cineva ca la prosti... Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Tunerul are in soft aceasta optiune, ca butoanele sa le poti folosi pe post de taste. Ca sa faci o tastatura wireless iti trebuie un microcontroler care sa stie sa codeze fiecare tasta primita, un modul de emisie, unul de receptie si evident un soft (drivere) care sa poata face sa comunice intre ele emitatorul si receptorul. In cazul unei comunicatii prin radio, cam ASTA e schema bloc Later edit: Uite aici un link super interesant: unii fac un adaptor wireless pt tastatura CLICK AICI PS: Unde se poate gase o tastatura minuscula (cu toate tastele a-z si semne de puncuatie) pe care sa o pot adapta si sa o fac wireless (cum...vad eu) EXEMPLU AICI PE LA MIJLOC O chestie care nu are legatura cu postul, insa mi s-a parut interesanta: MOUSE MOODING (lcd pus in mouse) Linkul de plecare Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 22, 2006 Partajează Postat Septembrie 22, 2006 Si daca vrei sa vezi cum se face una cu comunicatie pe infrarosu ... CLICK AICI Later edit: Sau pentru transmisii date wireless (radio, cu modulatie in frecventa/amplitudine) ff ieftine CLICK AICI Later edit, again: How to build your own wireless receiver and transmitter device? Use RF in your next embedded application design! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum