Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tastatura vireless din telecomanda ???

Vizitator cr33py2000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pyu

4

• Tavi

2

• Blind

2

• razvan_paul

1

Top autori în acest subiect

am o telecomanda de la un tv tunner si vreau sa fac "tastatura wireless".Dar nu stiu unde trebuie sa pun senzorul la tastatura...ma poate ajuta cineva??????

senzorul vine in portul com... iti dau o schema daca vrei...
Link spre comentariu

el crede ca daca pune undeva pe tastatura un led de ir ( el zice senzor la cel care emite cred ) ii merge tastatura la distanta fara fir :smt003

aaaaa..... acum m-am prins... asa normal ca nu ai cum face....
Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000

pai...si telecomanda de la tunner are cateva din functiile tastaturii(tastele sageti, "z",backspace,enter,are chiar si but NumLock,nu cred ca tre sa mai mentionez tastele de la 0-9) si dupa capul meu telecomanda e o tastatura cu mai putine functii, si nu inteleg de ce nu as putea sa fac ceea ce vreau poate ca imi explica si mie cineva ca la prosti...

Link spre comentariu

Tunerul are in soft aceasta optiune, ca butoanele sa le poti folosi pe post de taste. Ca sa faci o tastatura wireless iti trebuie un microcontroler care sa stie sa codeze fiecare tasta primita, un modul de emisie, unul de receptie si evident un soft (drivere) care sa poata face sa comunice intre ele emitatorul si receptorul.

In cazul unei comunicatii prin radio, cam ASTA e schema bloc

Later edit:

Uite aici un link super interesant: unii fac un adaptor wireless pt tastatura CLICK AICI

PS: Unde se poate gase o tastatura minuscula (cu toate tastele a-z si semne de puncuatie) pe care sa o pot adapta si sa o fac wireless (cum...vad eu) EXEMPLU AICI PE LA MIJLOC

O chestie care nu are legatura cu postul, insa mi s-a parut interesanta:

MOUSE MOODING (lcd pus in mouse)

Linkul de plecare

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări