Vizitator thunder296 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 am doi acumulatori plumb de 12V, 9 Ah si daca pun voltmentrul pe ei imi arata ca au 2.5V.intrebarea mea este, se mai pot folosi sau mai bine zis se mai pot recupera cumva?exista vreo metoda.o sa-i pun si la incarcat sa vad ce se intampla pana una alta.multumesc. Link spre comentariu
leo 17 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 sau sulfatat ,ai mai multi elementi in scurt ....nu stiu daca se mai merita sa te ostenesti cu ei Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 cand incerci sa-i incarci vezi si daca cumva se incalzesc sau "fierb" la propriu... ai mare grija la gzele rezultate Link spre comentariu
Vizitator thunder296 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 cand incerci sa-i incarci vezi si daca cumva se incalzesc sau "fierb" la propriu... ai mare grija la gzele rezultatepai ii pun intr-un UPS, ca din el i-am si luat...ma gandesc ca nu vor fi probleme. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Sunt morti, du-i la reciclat... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum