Vizitator VladSebastian Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Salut , sunt nou pe forum si sper sa nu deranjeze postarea mea. Va stimez pentru munca depusa si tot respectul. Sa trec la subiect , vreau sa fac o "instalatie" pentru terariul meu , am o soparla si vreau sa creez un sistem de umiditate. Va rog din suflet daca ma puteti ajuta cu niste scheme sau explicatii pentru un temporizator si o pompa de apa/abur. Sper ca nu deranjez , v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Va multumesc frumos. Link spre comentariu
gica70 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Cred ca mai bun ar fi un sistem automat pentru temperatura si umiditate; am vazut o schema intr-un nr. din revista Tehnium, era pentru o ciupercarie, parca. Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Cel mai bun este un sistem temperatura si umiditate cumparat de la magazinul pentru animale (sau internet).Nu vei reusi cu usurinta sa ajungi la calitatea si mai ales pretul unui sistem gata facut.Eu am unul numai pentru umiditate si este foarte comod (display LCD, etc.).Acum mai mult timp mi-am batut capul cu un sistem care sa dea mancare automat la pestisori, dupa mai multe improvizatii am cumparat unul gata facut, mergea cu baterii, era programabil, avea o multime de functii si a costat de 5 ori mai putin decat am cheltuit sa construiesc eu. Link spre comentariu
Vizitator VladSebastian Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Va multumesc frumos pentru raspunsuri. Eu am gasit pe net un HeatPad de mai multe timpuri ( 4W , 8W etc ) dar nu are timer , nici reglare temperatura , este "chel". Daca va pricepeti va rog frumos sa-mi spuneti cum i-as putea atasa niste senzori de temperatura , sa se opreasca cand atinge o anumita temperatura. Va multumesc frumos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum