Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Energy Saver Pro (economizor de energie)

lavynyu

Postări Recomandate

Salutare tuturor intamplator aici pe forum pe barele de reclame am gasit asta :

http://www.energysaver-pro.com/rom/

http://www.energysaver-pro.com/rom/

Stiu ca in trecut sa mai discutat ceva despre ceva asemanator asa ca astept parerile celor mai avansati daca acest ENERGY SAVER PRO este o alta smecherie comerciala sau este ceva revolutionar !

Intrebari :

1. Este ceva real din toata povestea asta sau nu ?

2. A avut cineva asa ceva sau altceva care ar da ceva rezultate ?

Link spre comentariu

Cel mai probabil aparatul contine un "amarat" de condensator care are rolul de a micsora reactanta creata de consumatorii inductivi, adica de motoare electrice. Consumul de energie reactiva o sa scada intr-adevar, dar la factura abonatului monofazic nu se va simti nimic intrucat contoarele utilizatorilor monofazici masoara doar consumul de energie activa. In concluzie, sunt bani aruncati in vant. Situatia se schimba in cazul abonatilor trifazici care au consumatori inductivi, gen motoare electrice de forta. Aici contoarele trifazate inregistreaza separate energia electrica reactiva, care e si mai scumpa decat cea activa. De aceea exista de cumparat baterii de condensatoare destinate sa scada consumul reactiv.

Link spre comentariu

lavynyuPe bune, ce rezultat sa dea? :nebunrau: In afara de a-i imbogati pe vanzatori...Daca la un neon de 40W se pune un condensator de compensare de ~4,7uF, oare ce reactanta inductiva poate compensa un cond de 1-2uF?Mai exista subiecte pe tema asta, nu ar fi fost mai bine sa le citesti inainte de a posta aici aceleasi intrebari, care primesc aceleasi raspunsuri? :nas: Imi place ca are protectie la supatensiune :ras:

Link spre comentariu
:rade: ok am inteles , multumesc pt. explicatii tuturor . Intrebam si eu deoarece astia faceau atata reclama si parea destul de credibil si totusi cum pot sa insele oamenii pe fata cu super pocnitoarea lor !
Link spre comentariu

"VirgilIl folosesc de peste 8 luni in apartamentul meu de 50 mp si pot spune cu certitudine ca este eficient.Rezultatele din prima luna mi-au dovedit-o.Factura la curent a scazut de la 68 de euro la 45.Lunile urmatoare facturile au avut un pret si mai mic.Desi n-am avut incredere de la inceput, acum sunt fericit ca l-am cumparat." "NeluAm un mic magazin de iaurturi. Vara am cel mai mare consum de energie electrica.In 2012 numai in lunile iulie-august am economisit cu Energy Saver Pro 170 de euro, si am continuat sa economisesc.Am folosit aceste economii la sfarsit de an si le-am dat prime de anul nou angajatilor mei."Tembelii astia nici macar nu au modificat din reclama moneda din traducere (euro - lei) .Traiasca gogu cu al lui ... Translate ! :rade:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator lion

casa ta este legata DIRECT la o retea a orasului; in felul in care este aratat ca functioneaza acest aparat, orice "reglaje" ar face el ar trebui sa se propage in intregul cartier. Deci chiar daca ar aparea pe piata un alt aparat, mare cat un frigider... daca e descris ca functioneaza in acelasi fel va trebui tinut cont de asta.

Link spre comentariu

Asta e cum e, mai prostesti pe unu, pe altu. Da ce sa mai zicem de Pronto, spray-ul minune pentru mobila care ,,Hraneste lemnul in profunzime,, :ras: In profunzimea mamii lui, cum sa-l ,,hraneasca,, daca e lacuit. La fel si cu rahaturile de dat in par ,,hranesc parul,, care e format din celule moarte, doar radacina e vie :sparge: Te prostesc unii cu reclamele pe fata, eu as da o lege care sa condamne reclama mincinoasa.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

...La cat este de naiv romanul, nu ma mir ca se vinde tampenia asta..., ce m-a mirat mai tare este faptul ca sunt si useri care chiar cred in eficienta acestei aberatii.Oricum, ii imbogateste sigur pe cei care o vand...

Link spre comentariu

Pana la urma, ai sa faci totusi ceva economie pe viitor.. :da .nu vei mai da banii pe tampenii!! :rade:  Economisesti niste bani,deci se pare ca sunt bune la ceva! :qetrwe  Cu o investitie initiala(taxa pe prostie),in viitor,vei economisi mai mult pt. ca nu mai dai banii aiurea....sau poate nu? :57

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări