Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitionare monitor lcd second hand

robert1000

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• robert1000

2

• ratza

1

• turcu_dan

1

• valangjed

1

Top autori în acest subiect

Din cate stiu HP-urile ar fi mai fiabile de unde si pretul mai mare dar nici celelalte nu sunt de neglijat totul depinde de nr de ore de functionare. Cred ca e o loterie daca nu stii cat au fost folosite.

Link spre comentariu

Si eu as recomanda tot HP, dar nu chiar orice model, sunt unele "mai office" cu un picior inalt care permite reglarea in tot felul de pozitii.

Deocamdata nu pot sa dau un model anume... am sa incerc sa caut.

Posted Image

Link spre comentariu

Modelul acela "stil office" nu prea e de gasit. Doar modele obisnuite.IBM nu sunt durabile? am inteles ca in SUA companiile folosesc d-astea. Stie careva?Compaq sunt durabile? Astea predomina pe piata sh.

Link spre comentariu

Dell, IBM, HP, Compaq, Packard Bell nu produc ei insisi nici un fel de monitoare, tastaturi, mousi, PC-uri sau mai stiu eu ce...sunt doar integratori, comanda la producatori ceva de ex. un monitor, branduit cu sigla lor, dar inside e un Samsung sau un Philips, e absurd sa vb. de exemplu, de monitor Compaq!!! Din punct de vedere al fiabilitatii, monitoarele Eizo sunt peste toate, dar din punct de vedere al calitatii imaginii, Philips , Videoseven, LG(ultimele doua cam nefiabile de felul lor). Nu alergati dupa paneluri performante IPS/SIPS, MVA/PVA, unele din acestea sunt atat de depasite incat le doboara un simplu TN , dar cu 5 ani mai recent.Cele de 17" sunt mai putin probabil afectate de lovituri(deci, pete) decat cele de 19". Samsung-urile vechi sunt foarte obositoare, poate chiar mai obositoare decat un CRT la 60Hz, plus binecunoscuta lor problema cu dunga verticala roz(la cele cu panel Chi Mei).

Link spre comentariu

Daca toate au acelasi grad de uzura, ar trebui vazut in functie de model. Toti producatorii au si modele low-cost dar si modele scumpe. Din ce stiam, Eizo se numara printre cele mai bune si totodata sunt si printre cele mai scumpe monitoare de pe piata. Dar si ei au modele low-cost. Mai depinde si la ce aplicatii va fi folosit. Unele paneluri merg mai bine la jocuri, altele sunt mai bune la grafica.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări