cearda Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Va salut,as dori sa stiu care este viteza maxima de scriere a unui hdd sata daca facem download de pe net?Pot folosi acest hdd pentru abunamentul rds 500Mb, s-au trebuie sa ami cumpar SSD?Va multumesc. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Un HDD SATA3 poate scrie si cu 120MB/s sau mai mult, deci 500Mbps aia de la net impartiti la opt, inseamna ca viteza de descarcare de pe net metropolitan nu va trece de 62,5MB/sec, asa ca HDD-ul SATA se descurca lejer.Normal, mai trebuie sa aveti real viteza aia la net, si placa de retea 100/1000 nu 10/100... Link spre comentariu
piglett Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 500Mbps aia de la net impartiti la optimpartit la 10 mai degraba. n-am intalnit niciodata sa fac transfer cu impartit la 8. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 500Mbps aia de la net impartiti la optimpartit la 10 mai degraba. n-am intalnit niciodata sa fac transfer cu impartit la 8.împărțit la 8 ))calculatoarele (inclusiv smartfoanele) folosesc sistemul binar, nu zecimal, de numerație, așa că orice o să vezi în materie de rami, capacități de hdd, viteze de transfer (maxime/normale) va fi invariabil divizibil cu 8!asta pentru că e prea greu să calculezi în binar, așa că se folosește în principal sistemul hexazecimal, de 16 ”cifre”... doar că mult timp procesoarele nu puteau face calculele pe mai mult de 8 biți, așa că au apărut ciudățenii gen ”double word”, iar convenția s-a păstrat și acum, la procesoarele pe 64 de biți!mă rog, din motive de marketing, ai să găsești date capacități gen 1 terabit, sau 1 gigahertz, sau 100 mbps, dar pc-ul o să-ți arate capacitatea reală, uneori mai mică, alteori mai mare decât cea inscripționată ”marketingist” pe cutie. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 ca sa-l completez pe Mifty , e vorba de 8 , ceea ce se numesc si octeti .. Link spre comentariu
Elef Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Pt SATA e la 10 fiindca, ca majoritatea transmisiilor seriale, foloseste codarea 8b/10b.La ethernet e ceva mai ciudat parca. Link spre comentariu
blue36 Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Uite cerintele minime pentru acest abonament! http://resita-cs.com/cerinte-sistem-pen ... e-noi-rds/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum