Vizitator vladutz1991 Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Nu stiu daca am postat in sectiunea potrivita sau daca nu cumva am pus o intrebare stupida, ca atare va rog sa ma avertizati.Insa am un lucru de lamurit: in afara de statia de emisie Bod, care emite pe unde lungi si care transmite postul public pe frecventa de 153 kHz, mai exista si alte statii de emisie pe UL in tara care sa transmita postul public de radio pe frecventa aceasta?Sau puterea de 200 kW e suficient de mare cat sa acopere intreg teritoriul tarii?Pe UUS receptionez postul pe 102.2 MHz, in zona Campulung.E pe statia de emisie Bucegi? Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 In Romania exista un singur emitator pe unde lungi, cel de la Bod si transmite Antena Satelor. Acopera aproape tot teritoriul Romaniei.In FM pe frecventa de 102,2 MHz receptionezi Romania Actualitati , emitator Costila-Bucegi. Link spre comentariu
Vizitator vladutz1991 Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Va multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
maremaestro Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 informatii interesante gasiti si pe http://www.fmscan.org/ Link spre comentariu
Vizitator vladutz1991 Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 @maremaestro Va multumesc frumos! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum